Укравтодор направить на дорожні роботи понад 8 млрд грн

Поділитися
© darriussdarriuss.livejournal.com
У нинішньому році Укравтодор на дорожні робіт використає 8,187 млрд грн. Про це заявив заступник голови Укравтодору Євген Прусенко.

Ще 4,277 млрд грн підуть на погашення боргових зобов'язань за раніше отриманими кредитами.

"Плюс є дозвіл Кабінету міністрів залучити кредити під держгарантії на суму 3 млрд грн. Ось це все дозволить нам відкрити рух на 1,5 тис. км доріг", - сказав він.

За словами Є.Прусенка, під держгарантії кредити будуть залучатися на тендерній основі у російських, іноземних банків, оскільки в українських банків відсотки вищі.

Загалом Укравтодор до 2038 року повинен виплатити 19 млрд грн за кредитами, концентрація виплат припадає на 2011-2013 роки.

Як нагадав заступник голови Укравтодору, у 2010-му на дорожні роботи було направлено близько 7 млрд грн, освоєно 1,5 млрд грн кредитів міжнародних фінансових організацій, понад 3 млрд спрямовано на погашення раніше залучених кредитів.

Нагадаємо, раніше президент України Віктор Янукович поставив перед Укравтодором завдання відкрити рух на 1,5 тис. км доріг загального користування у 2011 році.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі