A-ha возз'єднається у пам'ять про жертви в Осло

Поділитися
© Facebook
Норвезька група A-ha вперше збереться після свого розпаду у 2009 році, аби взяти участь у концерті пам'яті жертв подвійного теракту.

Учасники групи відзначили, що роблять це для того, щоб вшанувати пам'ять тих, хто пішов назавжди, щоб висловити подяку тим, хто намагався допомогти, і щоб підтримати тих, хто залишився живий.

Подвійний теракт стався у Норвегії 22 липня, його жертвами стали 77 осіб (69 були вбиті на острові Утейя, вісім загинули при вибуху в Осло).

Спочатку прогримів вибух біля комплексу урядових будівель у центрі Осло, де знаходиться канцелярія прем'єр-міністра, а через кілька годин чоловік у поліцейській формі відкрив стрілянину у молодіжному таборі правлячої Норвезької робочої партії на острові Утейя недалеко від норвезької столиці.

За звинуваченням в організації подвійного теракту затримано норвежця Андерса Брейвіка.

У поліції і раніше не пов'язували подію з міжнародними терористичними організаціями, але при цьому заявляли про зв'язки арештованого з правим екстремізмом (правляча Норвезька робітнича партія представляє ліві
політичні сили).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі