До України приїде один із найбільш впливових азіатських політиків

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
19-22 вересня Україну вперше відвідає колишній прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю. Планується зустріч політика з президентом і прем'єр-міністром України.
19-22 вересня Україну вперше відвідає колишній прем'єр-міністр Сінгапуру Лі Куан Ю. Планується зустріч політика з президентом і прем'єр-міністром України.Передбачається, що під час нинішнього візиту Лі Куан Ю окрім зустрічей на вищому рівні, проведе у Дипломатичній академії МЗС презентацію виданого в Україні першого тому своїх мемуарів "Сінгапурська історія". Саме в цьому виданні Лі Куан Ю дає відповіді на фундаментальні питання про те, які складові процесу побудови успішної держави і які основні перешкоди, що здатні загальмувати цей процес або навіть повернути його назад. Прочитавши цю книгу, екс-президент США Джордж Буш-старший порекомендував її кожному лідеру держави як настільну, а Кіїті Міядзава - колишній японський прем'єр - назвав "першим у світі підручником з будівництва держави". Колишній посол України у Сінгапурі, а нині заступник голови зовнішньополітичного відомства України Олександр Горін вважає, що Лі Куан Ю по праву належить місце в десятці найбільш яскравих лідерів планети 20 століття, а серед нині живих "стовпів" світової політики, сінгапурського лідера за впливом можна порівняти з Генрі Кіссінджером. "Для сінгапурців він - батько нації, він - людина, якій вони зобов'язані тим рівнем життя, який зараз мають, тими можливостями, які їм надані для самореалізації, - каже український дипломат. - Він розуміється на процесах державного будівництва та економічних реформах. Він мислитель і теоретик, філософ, але на відміну від багатьох інших, що дають рекомендації, він ще і практик, який створив державу, націю, а потім вивів державу третього світу у перший". Детальніше читайте у статті Олексія Коваля «До нас їде ментор» у свіжому номері «ДТ».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі