Донецький осередок «Батьківщини» очолить Арутюнов

ZN.UA Ексклюзив
Поділитися
Донецьку обласну організацію партії «Батьківщина» очолить дніпропетровський бізнесмен, народний депутат Гарегін Арутюнов. Про це кореспонденту «ДТ» повідомило проінформоване джерело в апараті обласного осередку.
Донецьку обласну організацію партії «Батьківщина» очолить дніпропетровський бізнесмен, народний депутат Гарегін Арутюнов. Про це кореспонденту «ДТ» повідомило проінформоване джерело в апараті обласного осередку.Планується, що партійна конференція офіційно затвердить нового керівника цієї суботи, 7 серпня. За наявною інформацією, Арутюнов вже почав підшукувати житло у Донецьку. Нардеп, за інформацією джерела, має намір облаштуватися у «шахтарській столиці» надовго і вже озвучив намір працювати на посаді керівника Донецької обласної організації до 2012 року, до наступної парламентської кампанії. Не виключається, що наступного скликання Ради Гарегін Арутюнов буде балотуватися вже від Донецької області. ЗМІ пов'язували ім'я Гарегіна Арутюнова з декількома рейдерськими скандалами, пов'язаними із перерозподілом землі і торгових площ у Дніпропетровську. Нинішній голова Державного комітету підприємництва України Михайло Бродський восени минулого року заявляв, що у 1990-х Арутюнов мав зв'язки із криміналом. Гарегін Арутюнов є народним депутатом України VI скликання, членом фракції БЮТ, членом Комітету з питань транспорту і зв'язку. Гарегін Арутюнов - успішний бізнесмен, який контролює цілу низку підприємств: БФ «Придніпровський продовольчий банк», МБФ «Солідарність», БТОВ «Скад», фірми «Ягуар» і «Крістіна».
Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі