На Закарпатті рівень води в річках підвищиться до трьох метрів

Поділитися
© _ankor's, flickr.com
Закарпатські синоптики попереджають про підвищення до 3 метрів рівня води у річках. Про це повідомила заступник начальника Закарпатського центру з гідрометеорології Василина Блох.
Закарпатські синоптики попереджають про підвищення до 3 метрів рівня води у річках. Про це повідомила заступник начальника Закарпатського центру з гідрометеорології Василина Блох.За її словами, протягом доби 10 листопада у Закарпатській області очікуються сильні дощі, місцями грози. За словами Блох, через сильні опади 9-10 листопада на річках області очікується підвищення рівня води. Так, зокрема, на притоках великих річок очікується підвищення рівня води на 0,5-1,5 метра над рівнем нуля; на Тисі на ділянці Рахів-Вилок та в нижній течії Латориці очікується підвищення до 2,5 метра. Окрім того, за даними синоптиків, підвищення води до трьох метрів над рівнем поста очікується в нижній течії річки Боржава, тут також можливий вихід води на заплаву.

За матеріалами: УНІАН

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі