Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо зіграють разом в новому фільмі Квентіна Тарантіно

Поділитися
Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо зіграють разом в новому фільмі Квентіна Тарантіно Бред Пітт приєднається до Леонардо ДіКапріо в новому фільмі Тарантіно © abcnews.go.com
Фільм отримав назву "Одного разу в Голлівуді".

Бред Пітт і Леонардо ДіКапріо зіграє в новому фільмі Квентіна Тарантіно, який отримав назву "Одного разу в Голлівуді", повідомляє Variety.

Зазначається, що дія фільму відбуватиметься у 1969 році, сюжет будуватиметься навколо секти Чарльза Менсона і вбивства дружини режисера Романа Поланськи Шерон Тейт. ДіКапріо зіграє колишнього актора телесеріалу Ріка Далтона, а Пітт - його каскадера Кліффа Бута. Обидва герої не можуть знайти собі місця і не впізнають Голлівуд.

"Я працював над сценарієм протягом п'яти років і прожив у Лос-Анджелесі більшу частину свого життя. Я шалено радий розповісти цю історію про Лос-Анджелес і про Голлівуд, який більше не існує. І я не можу бути більш щасливий від того, що ДіКапріо і Пітт стали частиною команди і зіграють Ріка і Кліффа", - заявив режисер.

Фільм вийде на екрани 9 серпня 2019 року - рівно через 50 років з дня вбивства Тейт членами секти Менсона.

Раніше повідомлялося про те, що Леонардо ДіКапріо розглядають на роль у фільмі про Джокера. Чутки про те, що Дікапріо може знятися в новому фільмі, застали зненацька Джареда Лето, який зіграв Джокера в "Загоні самогубців".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі