"Чорнобиль" став одним з переможців "Золотого глобуса"

Поділитися
"Чорнобиль" став одним з переможців "Золотого глобуса" © HBO
Кращим драматичним фільмом став "1917".

У Лос-Анджелесі відбулася 77-а церемонія вручення премії Голлівудської асоціації іноземної преси (HFPA) "Золотий глобус". Церемонію нагородження на території готелю Беверлі Хілтон провів Ріки Джервэйс. Про це пише liga.net з посиланням на повідомлення Variety.

Серед міні-серіалів перемогу здобув "Чорнобиль".

Кращим драматичним фільмом стала військова картина "1917", а премії у категорії "Найкращий режисер" удостоївся постановник стрічки Сем Мендес.

Кращим актором асоціація визнала Хоакіна Фенікса, який виконав головну роль у фільмі "Джокер". Кращою акторкою назвали Рене Зеллвегер, яка зіграла Джуді Гарленд у біографічній драмі "Джуді".

Фільм Квентіна Тарантіно "Одного разу в Голлівуді" здобув перемогу в трьох категоріях: "Найкраща комедія або мюзикл", "Найкращий сценарій" і "Кращий актор другого плану" (Бред Пітт).

Аквафина стала першою актрисою азійського походження, яка була удостоєна "Золотого глобуса" – її відзначили в категорії "Краща актриса" в комедії або мюзиклі за роль у драмі "Прощання".

Почесний "Золотий глобус" їм. Сесіла Б. ДеМилля за кар'єрні досягнення отримав Том Хенкс.

Кращим драматичним серіалом HFPA визнала проект каналу HBO "Спадкоємці".

Кращою актрисою в комедійному серіалі стала Фібі Уоллер-Бридж, авторка і виконавиця головної ролі в проекті "Погань", який також визнали кращим комедійним серіалом.

Як повідомлялося, для Netflix цей рік став хорошим з точки зору номінацій на "Золотий глобус". Стриминговый сервіс отримав чотири номінації в категорії "Кращий фільм" і 30 інших. А це означає, що менш, ніж за 10 років Netflix домінує в індустрії, яка колись над ним сміялася.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі