Довгоочікуваний фільм Скорсезе з Дікапріо не потрапляє на "Оскар"

Поділитися
Довгоочікуваний фільм Скорсезе з Дікапріо не потрапляє на "Оскар" © кадр из к/ф
В оскароносного режисера виникли проблеми з монтажем його останнього фільму: студію не влаштовує хронометраж, який зараз становить три години. Скорсезе може знадобитися додатковий час, якого у нього обмаль, щоб встигнути на "Оскар".

П'ятий спільний фільм Мартіна Скорсезе і Леонардо Дікапріо "Вовк з Уолл-стріт" має вийти у прокат 15 листопада 2013 року. Видання The Hollywood Reporter повідомило, що це може не відбутися - Скорсезе не встигає змонтувати стрічку, яка триває 180 хвилин. Такий хронометраж не влаштовує Paramount. Якщо вихід фільму відкладуть на наступний рік, то він не потрапить в оскарівські перегони.

Прем'єра "Вовка з Уолл-стріт" (The Wolf of Wall Street) була запланована на 15 листопада цього року. Однак стало відомо, що це може не відбутися через неготовність остаточного варіанту стрічки. Зараз "Вовк з Уолл-стріт" триває три години, студія Paramount запропонувала Скорсезе скоротити хронометраж. Продюсери і сам режисер сподіваються перемонтувати стрічку до Різдва. В іншому випадку, вихід стрічки перенесуть на 2014 рік, і тоді фільм із Леонардо Дікапріо не зможе претендувати на "Оскар". І сам Дікапріо, таким чином, втратить вірогідну номінацію (актор ще жодного разу не отримував цю нагороду).

Нагадаємо, "Вовк з Уолл-стріт" став п'ятим спільним фільмом Скорсезе і Дікапріо. До цього режисер і актор разом працювали над "Островом проклятих" у 2009 році, "Відступниками" в 2006-му (отримав чотири "Оскари", в тому числі як найкращий фільм і за найкращу режисуру), "Авіатором" в 2004-му (п'ять нагород "Оскар") і "Бандами Нью-Йорка" у 2002-му (стрічка претендувала на 10 головних номінацій, але так у жодній і не перемогла).

Напередодні також стало відомо, що на "Оскар" також не зможе претендувати біографічна стрічка "Принцеса Монако" з Ніколь Кідман у ролі Грейс Келлі. The Weinstein Company перенесла дату релізу з листопада цього року на весну 2014-го.

Багато критиків заздалегідь готували Кідман номінацію на премію Американської кіноакадемії, однак тепер актриса боротися за нагороду не зможе.

Також з числа ймовірних переможців, через умови, поставлені Академією, ще у липні вибув фільм-переможець Каннського кінофестивалю - "Життя Адель". Іноземна стрічка, що претендує на звання найкращої, повинна вийти в "домашній" прокат суворо до кінця вересня. "Життя Адель" виходить у Франції 9 жовтня. !zn

Читайте також:

Новий фільм Мартіна Скорсезе буде присвячений Біллу Клінтону

"Запаморочення" Хічкока визнано найкращим фільмом всіх часів

Вихід продовження "Хоббіта" відклали на півроку, побоюючись конкуренції

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі