Джеймс Кемерон поставив крапку в суперечках про смерть героя ДіКапріо в "Титаніку"

Поділитися
Джеймс Кемерон поставив крапку в суперечках про смерть героя ДіКапріо в "Титаніку" Герой ДіКапріо помер, тому що повинен був померти
За словами режисера, "Титанік" - це фільм про смерть і розлуку.

Режисер Джеймс Кемерон розповів про те, чому Джек, герой Леонардо ДіКапріо у фільмі "Титанік", помер, незважаючи на те, що на двері, на якій лежала Роза (Кейт Вінслет) було достатньо місця для двох. Відповідну заяву режисер зробив в інтерв'ю виданню Vanity Fair.

"Мені здається дурним, що ми продовжуємо говорити про це 20 років потому. Але це показує, що у фільмі вийшло зробити Джека таким привабливим, що глядачам боляче дивитися на його смерть. Якби він вижив, то кінцівка стрічки була б безглуздою. Це картина про смерть і розлуку; він повинен був померти", - підкреслив Кемерон.

Режисер додав, що якби Джек не помер від переохолодження, на нього впала труба пароплава. "Це називається мистецтво, все відбувається через художні причини, а не через фізику", - додав Кемерон.

Прем'єра фільму в США відбулася 19 грудня 1997 року. Кінострічка стала культовою в світовому кінематографі, зокрема, фільм отримав премію "Оскар" 1998 року в номінаціях "Кращий фільм", "Краща режисерська робота", "Краща музика до фільму", "Краща пісня до фільму", "Кращий монтаж", "Кращі спецефекти", "Кращий звук", "Кращий дизайн костюмів", "Кращий оператор", "Кращий художник-постановник" і "Кращий звуковий монтаж".

Нагадаємо, на даний момент Кемерон працює над продовженням фільму "Аватар". При цьому режисер знімає чотири фільми-продовження одночасно.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі