Джоді Віттакер знову зіграє Доктора Хто

Поділитися
Джоді Віттакер знову зіграє Доктора Хто © BBC Studios
Актриса з'явиться ще, як мінімум, в одному сезоні шоу.

Актриса Джоді Віттакер, яка стала першою жінкою, що виконала роль Доктора Хто, знову повернеться до цієї ролі в 12 сезоні серіалу, повідомляє The Hollywood reporter. Відзначається, що до недавнього часу компанія ВВС не підтверджувала інформацію про те, що Уіттакер запрошена до участі у новому сезоні, тому існували побоювання, що вона повторить долю Крістофера Екклстона, що зіграв Повелителя часу всього в одному сезоні.

"Не можу дочекатися можливості повернутися і почати працювати знову. Це така неймовірна роль. Це екстраординарна подорож і я поки не готова від неї відмовитися", - розповіла Віттакер виданню.

Віттакер вперше з'явилася в образі Доктора Хто в 11 сезоні шоу і стала першою жінкою, яка виконала цю роль за 55-річну історію серіалу. Вона отримала високі оцінки від критиків, а перший епізод серіалу з її участю зібрав 10,9 мільйона переглядів у Великій Британії.

"Доктор Хто" - найтриваліший науково-фантастичний серіал в світі. Він стартував у листопаді 1963 року на каналі ВВС. Зйомки були зупинені в 1989 році і поновилися в 2005-му. Головний герой епопеї - винахідливий інопланетянин Доктор Хто, який мандрує в часі і просторі на машині під назвою TARDIS. Роль Доктора Хто виконали більше десяти акторів. З 2013 року Доктора грав Пітер Капальді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі