Джордж Мартін пояснив постійні вбивства героїв "Гри престолів"

Поділитися
Джордж Мартін пояснив постійні вбивства героїв "Гри престолів" Джордж Мартін вбиває героїв "Гри престолів" через смерть Гендальфа © Википедия
На письменника справила враження творчість Толкієна.

Письменник Джордж Мартін, відомий по серії романів "Пісня льоду і полум'я", за якою знімається серіал "Гра престолів", розповів про те, чому він так часто вбиває героїв серії. Інтерв'ю Мартіна на своєму каналі на YouTube опублікував канал PBS.

Письменник зізнався, що дуже любив читати "Володар перснів" Джона Рональда Руела Толкієна і що його твори справили на нього дуже сильне враження. Мартін згадав і про смерть Гендальфа в одній з книг.

"Я не можу пояснити вплив, який це справило на мене в 13 років. Не можна вбивати Гендальфа! Конан же не помер в книгах про Конана. Толкієн порушив це правило. І за це я завжди буду його любити. Після того, як ти вбив Гендальфа, напруга зростає в тисячу разів. Тому що тепер померти може хто завгодно", - сказав він.

За словами Мартіна, саме ця обставина і вплинула на його прагнення вбивати персонажів своїх книг.

Раніше повідомлялося про те, що Мартін спростував чутки про створення повнометражного фільму за мотивами "Ігри престолів".Мартін написав у своєму блозі, що дана інформація є "абсолютно неправдивою".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі