Екс-президент США Білл Клінтон знявся у комедії

Поділитися
Екс-президент США Білл Клінтон знявся в епізодичній ролі у комедії «Похмілля у Вегасі-2» (The Hangover: Part II). Клінтон зіграв у фільмі самого себе.
Екс-президент США Білл Клінтон знявся в епізодичній ролі у комедії «Похмілля у Вегасі-2» (The Hangover: Part II). Клінтон зіграв у фільмі самого себе.Зйомки епізоду за участю політика пройшли в суботу, 13 листопада, у Бангкоку. Клінтон прибув до Таїланду з доповіддю на тему екології та заодно взяв участь у роботі над картиною. Як стало відомо, в одній з епізодичних ролей у картині зніметься актор Лайам Нісон. Йому треба зіграти татуювальника. Спочатку ця роль пропонувалася Мелу Гібсону, проте творці картини відмовилися від його кандидатури (імовірно через скандали, що пов'язані з особистим життям Гібсона). В окремих епізодах фільму також будуть зайняті актор Пол Джаматті і боксер Майк Тайсон. Останній знімався і в оригінальному «Похмілля у Вегасі», що вийшов у прокат влітку 2009 року. Відзначимо, всі актори, що виконували ключові ролі в першій картині (Зак Галіфіанакіс, Ед Хелмс, Бредлі Купер), грають і в другому фільмі. Режисером обох частин є Тодд Філліпс. «Похмілля у Вегасі-2» вийде в прокат у травні 2011 року.

За матеріалами Lenta.ru

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі