Емі Адамс зіграє у фільмі "Невидима війна" про сексуальне насильство в армії

Поділитися
Емі Адамс зіграє у фільмі "Невидима війна" про сексуальне насильство в армії Емі Адамс приєдналася до "Невидимої війни" © Кинопоиск
Фільм стане художньою адаптацією однойменної документальної картини.

Номінантка на пермию "Оскар" актриса Емі Адамс зіграє в художньому фільмі "Невидима війна". Про це в інтерв'ю The Hollywood reporter розповіли засновники компанії Material Pictures Тобі Магуайр і Меттью Плоуффе.

Наголошується, що Адамс не тільки зіграє у фільмі, але також виступить одним з продюсерів.

Документальний фільм Кірбі Діка "Невидима війна" розповідав про сексуальне насильство в армії США, був номінований на "Оскар" і отримав спеціальну нагороду "Еммі". Нова картина стане художньою адаптацією документального проекту.

Поки що невідомо, кого саме зіграє Адамс, коли почнуться зйомки і вийде фільм. Минулого тижня актриса погодилася взяти участь у проекті "Сільська елегія" Рона Ховарда.

Раніше стало відомо, що сценаристи і шоуранери "Гри престолів" Девід Беніофф та Деніел Бретт Уайсс восени цього року приступлять до роботи над безіменним проектом по всесвіту "Зоряних воєн". Фільм розповість історію Старої Республіки, що існувала задовго до Галактичної Республіки і яку охороняли джедаї. Її ворогами були ситхи, мандалорці та работорговці.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі