Емінем випустив новий альбом, натхненний Хічкоком

Поділитися
Емінем випустив новий альбом, натхненний Хічкоком Емінем випустив альбом Music To Be By Murdered
У пластинку увійшла спільна пісня з Едом Шираном.

Американський репер Емінем випустив 11 сольний альбом, який отримав назву Music To Be Murdered By. Як написав виконавець на своїй сторінці в Twitter, на створення альбому його надихнув Альфред Хічкок.

До платівки увійшло 20 пісень, серед яких Those Kinda Nights, записана разом з Едом Шираном, а також спільні композиції з репером Juice WRLD, який помер у грудні, Андерсоном Паком і технічним детройтським репером Royce da 5"9". Одним з продюсерів альбому виступив Доктор Дре.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Репер також випустив кліп на пісню Darkness. У ньому відтворені кадри масового вбивства на музичному фестивалі в Лас-Вегасі в 2017 році, коли було вбито 58 осіб.

Раніше суд Нової Зеландії зобов'язав правлячу партію країни виплатити компенсацію реперу Емінему за використання у своїй рекламі пісні, яка нагадує композицію співака. Суд постановив, що композиція Eminem Esque, яка використовувалася в рекламі, дуже схожа на пісню Емінема Lose Yourself. У результаті було постановлено, що партія повинна виплатити музиканту 600 тисяч новозеландських доларів (415 тисяч доларів США).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі