Емінема засудили за пісню про смертника з нового альбому

Поділитися
Емінема засудили за пісню про смертника з нового альбому У новий альбом Емінема увійшла пісня про теракт в Манчестері © BBC Україна
Репера назвали "огидним" звинуватили в тому, що він використовує трагедію для залучення уваги.

Репер Емінем опинився в центрі скандалу після виходу альбому Music To Get Murdered By, в який увійшла пісня Unaccommodating. У композиції репер вирішив порівняти себе зі смертником, який скоїв напад на концерт Аріани Гренде в 2017 році, повідомляє ВВС.

Під час нападу в Манчестері загинуло 22 людини, серед яких були підлітки і діти. У пісні звучить рядок "Я вичікую, кричу: "Бомби пішли"/ Як ніби я біля концерту Аріана Гранде і вичікую", вона і викликала обурення фанатів.

Мати загиблого під час вибуху в Манчестері 29-річного блогера Мартіна Хетті Фіген Мюррей назвала пісню безглуздою.

"Здається, він користується популярністю Аріана Гранде і Джастіна Бібера і говорить неприємні речі про інших відомих людей. Це нерозумно і абсолютно безглуздо. І перш ніж всі фанати Емінема накинуться на мене - мене це не цікавить, я не буду їм відповідати", - написала вона в Twitter. Жінка вже кілька років веде боротьбу за "закон Мартіна", який вимагав би від клубів, концертних залів і стадіонів суворіших правил безпеки.

Фанати Аріана Гранде також назвали пісню "жалюгідною спробою привернути увагу". Невдоволення висловили і шанувальники самого репера: "Я великий фанат Емінема, але рядок про бомбу в Манчестері дуже зневажливий. Можливо, мій улюблений артист взагалі розчарував мене таким дивним і травматичним рядком про моє місто", - написав один з користувачів Twitter.

Цей рядок здалася фанатам особливо дивним, оскільки у 2017 році Емінем публічно підтримав жертв теракту і закликав пожертвувати гроші постраждалим сім'ям.

Unaccommodating - друга композиція на Music To Be Murdered By, вона йде відразу після інтро. У новому альбомі - 20 треків, він частково продовжує теми попередньої платівки репера - Kamikaze 2018 року. На відміну від Unaccommodating, перший сингл з Music To Be Murdered By - Darkness - вимагає посилення контролю за обігом зброї в США. У пісні і відео розповідається про стрілянину на фестивалі кантрі-музики Route 91 Harvest в Лас-Вегасі в жовтні 2017 року, коли загинуло 59 осіб.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

У ніч на 23 травня смертник привів у дію вибуховий пристрій на концерті співачки Аріани Гранде в Манчестері. Жертвами теракту стали 22 людини. У зв'язку з цим рівень терористичної загрози в Британії був піднятий до "критичного", 27 травня його знизили до "суворого".

Більше про теракт в Манчестері читайте в матеріалі DT.UA "Вибухи на стадіоні в Манчестері: головне".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі