Фестиваль "Білі Ночі.Versailles": як це було

Фото Доповнено
Поділитися
Фестиваль проходив 14-15 червня на Арт-заводі "Платформа".

14-15 червня на Арт-заводі "Платформа" в Києві проходив фестиваль "Білі Ночі.Versailles". Як зрозуміло з назви, темою події в цьому році був версальський бал, а відвідувачів просили дотримуватися відповідного дрес-коду.

У цьому році на фестиваль приїхало кілька тисяч осіб з усієї України. Більшість з них дотримувалися дрес-коду, тому фестиваль ряснів пишними спідницями, корсетами і мушками. На чотирьох сценах події виступило 100 артистів, серед яких Elderbrook, Tube & Berger, Reinier Zonneveld, а також Claptone.

Крім сцен з виступами музикантів, на фестивалі працювали тематичні зони, атракціони, фотозони, а також майданчики Ulichnaya Eda. Серед гостей події в цьому році Андрій Джеджула, Ірина Горова, Микола Матросов, Коля Серьга, Гарік Корогодський, зірки серіалу "Київ вдень і вночі", відомі блогери і учасники шоу "Топ-моделі по-українськи" Кадило Іван, Єгор Степаненко, Анна Троян, Сергій Гердов, Вова Мацарський. А Яся Крутова і Дмитро Топоринський, король і королева з афіші "Білі Ночі.Versailles" навіть одружилися у зоні Fast Married.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі