Фестиваль Comi-Con: головні анонси

Поділитися
Фестиваль Comi-Con: головні анонси Новий "Тор" вийде на екрани у 2021 році © Marvel
У цьому році на виставці домінувала Marvel.

У Сан-Дієго пройшов щорічний фестиваль популярної культури Comic-Con 2019, на якому провідні студії і стримінгові сервіси традиційно представили трейлери своїх нових проектів і поділилися планами на майбутнє. Як повідомляє "Медуза", тріумфатором цього року стала студія Marvel, яка розповіла про подальший розвиток всесвіту.

Головні анонси Marvel на Comic-Con

Махершалла Алі зіграє в новій версії "Блейда". Актор сам попросив собі роль мисливця на вампірів і йому не відмовили. Дата виходу нового фільму і режисер поки не відомі.

У фільмі "Вічні" зіграють Анджеліна Джолі, Сальма Хайек і Кумейл Нанджиані. Картина розповість про безсмертних істот, які подорожують Всесвітом.

Продовження фільму про Доктора Стренджа вийде у 2021 році з підзаголовком "У мультивсесвіті божевілля". До магу в картині приєднається Червона відьма. За твердженням студії, це буде найстрашніший фільм кіновсесвіту Marvel.

Тайка Ватіті, який працював над фільмом "Тор: Рагнарок", зніме і четверту частину під назвою "Любов і грім". В ній з'являться Кріс Хемсворт і Тесса Топмсон, а жіночою весрією Тора стане Наталі Портман.

У сольному фільмі про Чорну вдову з'являться Девід Харбор (шериф Хоппер з "Дивні дива") і Рейчел Вайс ("Відданий садівник"). Харбор описує свого героя, Червоного Вартівника, як російську версію Капітана Америка. Судячи з усього, картина розповість про події, що сталися після фільму "Перший месник: Громадянська війна", в якому посварилися Залізна людина і Капітан Америка. Прем'єра відбудеться у 2020 році.

Marvel підтвердила виробництво фільмів про Фантастичну четвірку і Людей Ікс, але вони ніяк не будуть пов'язані з попередніми картинами. Крім того, студія працює над продовженням "Вартових галактики", "Капітана Марвел" і "Чорної пантери".

Цікаві тизери та трейлери

На Comic-Con показали трейлери фільмів "Джей і Мовчазний Боб: Перезавантаження", "Коти", "Воно 2" а також тизер "Відьмака" і фрагмент нового сезону "Ріка і Морті". Але цим справа не обмежилася. Глядачі змогли побачити і інші цікаві новинки.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

"Топ Ган: Меверік"

"21 міст"

Фільм за серіалом "Ходячі мерці"

"Світ Дикого заходу" (3 сезон)

"Зоряний шлях: Пікар"

"Хранителі"


"Темні початки"

"Карнівал Роу"

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі