Forbes назвав найбільш високооплачуваного актора Голлівуду

Поділитися
© radioporusski.pl
Список найбільш високооплачуваних акторів Голівуду, складений авторитетним американським журналом Forbes, очолив Леонардо ді Капріо, який займав у минулому році лише 5-ту сходинку.

Так, в період з травня-2010 по травень-2011 Ді Капріо зумів заробити $ 77 млн. Forbes відзначає, що на доходах актора позитивно позначився фінансовий успіх двох картин з його участю - "Острова проклятих" Мартіна Скорсезе (стрічка вийшла в прокат в лютому 2010 року) і "Початок" Крістофера Нолана (липень 2010 року). За даними журналу, сумарні збори цих картин склали $ 1,2 млрд. Forbes зазначає, що Ді Капріо зараз мріє знімати кожен серйозний режисер зі світовим ім'ям.

Друге місце у складеному Forbes рейтингу посідає Джоні Депп, який заробив за рік $50 млн (в 2010-м Дж.Депп очолював цей рейтинг з доходом $ 75 млн).

Далі третє місце в цей раз займає Адам Сендлер ($ 40 млн), четверте - Вілл Сміт ($ 36 млн, в основному завдяки авансу за «Людей у ​​чорному-ІІІ»). П'ятірку найбільш високооплачуваних голлівудських акторів замикає Том Хенкс, який заробив за рік $ 35 (хоча і його останній фільм «Ларі Краун» в прокаті заробив "усього" $ 51 млн).

Раніше журнал Vanity Fair опублікував список акторів, режисерів і продюсерів, які заробили в 2010 році більше всіх грошей.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі