Гурт The Hardkiss представив пісню про останню надію для людства

Поділитися
Гурт The Hardkiss представив пісню про останню надію для людства The Hardkiss представили кліп на пісню "Гора"
Пісня отримала назву "Гора".

Український гурт The Hardkiss представив нову пісню і кліп на неї. За словами учасників колективу "Гора" - це пісня про останню надію для людства.

"Ця історія про планету і природу, про те, який великий і жахливий слід ми залишаємо після себе. Перший куплет я написала, коли восени Київ накрив аномальний зміг. Я подумала, який світ ми залишимо дітям, чому ми їх навчимо? У вирі останніх подій, фраза з пісні "народилися сильними, а стали уразливими" знайшла новий сенс. Зараз ми отримали шанс, побувавши в ізоляції, зрозуміти себе. Тепер у нас є час подумати і нарешті усвідомити - ми не боги. Природа сама дала нам "паузу" для цього. Зате їй дуже просто позбутися від нас, людства", - заявила фронтвумен гурту Юлія Саніна.

За словами режисера кліпу Мітті Місюри, локацією для зйомок фільму став згорілий ліс під Києвом. Він уособлює наслідки, а хлопчик, який з'являється в кінці, - надію.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше гурт Coldplay представив кліп на пісню Trouble In Town з нового альбому Everyday Life. Над роликом працювала студія Radioaktive Film, його зйомки проходили в Києві.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі