Гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон"

Поділитися
Гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон" Анатолій Пашинін зіграв роль священика
Головну роль в кліпі виконав Анатолій Пашинін.

Український гурт ТНМК представив кліп на пісню "Мій демон", яка увійшла в альбом колективу "7". Режисером ролика виступив Діма Маніфест, а головну роль у ньому зіграв Анатолій Пашинін.

Актор грає священика, якого прямо на службі відвідують дивні бачення: азартні ігри, алкоголь, наркотики, секс та рок-н-рол. Біблія не дає відповідей. Всередині – порожні сторінки. Самі учасники ТНМК, сидячи в залі, вторять сюжету: "Нема куди подітися від всього цього чоловіку. Порахуйте кризи будь-якого віку". Варто відзначити, що Пашинін знявся в кліпі безкоштовно. Свій гонорар він попросив направити на лікування ветерана АТО, Народного героя України Назара Опришко, також відомого як Один Бористень.

"Знаю, що в мені є все. Як і в кожному з нас. Іноді це не просто контролювати, але, як кажуть, у тій притчі – завжди перемагає той вовк, якого годуєш", - прокоментував кліп Фагот.

Альбом ТНМК "7" вийшов у листопаді 2018 року. До релізу увійшли сингли "Різдво рок-н-рол" і "Друга Новина" - саундтрек до фільму "Бобот і енергія Всесвіту".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі