Хелловін 2019: Топ-5 серіалів для створення атмосфери до свята

Поділитися
Хелловін 2019: Топ-5 серіалів для створення атмосфери до свята Створити моторошну атмосферу Хелловіна допоможе перегляд серіалів
Наближається найжахливіший день у році.

31 жовтня, в переддень Дня всіх святих, у багатьох країнах світу відзначають Хелловін – свято, коріння якого йдуть у стародавні традиції Ірландії і Шотландії. Незважаючи на те, що в нашій країні традиція святкування Хелловіна з'явилася не так давно, він вже встиг полюбитися багатьом. У цей день прийнято влаштовувати вечірки і надягати костюми страшних і не дуже персонажів.

Для того, щоб створити необхідну атмосферу в саме свято або підготуватися до нього заздалегідь, можна подивитися серіали, які допоможуть відчути дух найбільш моторошного дня в році.

"Дивні дива"

Найбільш рейтинговий серіал Netflix, який в цьому році поповнився третім сезоном. Дія серіалу розгортається в 1980-ті роки і в ньому є все, за що можна любити (або не любити) класичні фільми жахів. В ньому можна знайти відсилання до історій Кінга, фільмів Лінча, Лукаса і Спілберга, потойбічний світ і надздібності.

"Той, що виганяє диявола"

Серіал став рімейком класичного фільму 1973 року, якому вдалося отримати безліч номінацій на "Оскар". У центрі сюжету – двоє священиків, які зіткнулися з найстрашнішим випадком одержимості у своїй практиці.

"Ходячі мерці"

Серіал, який вже встиг стати класикою і за мотивами якого збираються знімати фільми і спін-оффи. Серіал продовжили на 10 сезон, незважаючи на зміни в акторському складі. Але, незважаючи ні на що, це шоу - те, що потрібно на Хелловін: люди і зомбі б'ються один з одним.

"Штам"

Серіал створений на основі роману Гільєрмо дель Торо і Чака Хогана, а самі автори написали сценарій для пілотного епізоду. Дель Торо також виступив в ролі режисера.

За сюжетом, в аеропорту приземляється літак з вимкненим світлом, на борту якого знаходять 206 тіл. Вчені, які вивчали останки жертв, знаходять у них вірус вампіризму, а самі покійні починають зникати з моргів.

"Американська історія жахів"

Цей серіал відрізняє від інших те, що його сезони ніяк не пов'язані один з одним, крім акторського складу. Разом з тим, ще дещо спільне у них є: в основі кожного сезону – реальні події.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі