IMDb назвав найпопулярніших кінозірок року

Поділитися
IMDb назвав найпопулярніших кінозірок року Брі Ларсон стала найпопулярнішою кінозіркою року
Найпопулярнішою актрисою 2019 року стала Брі Ларсон.

Кіноресурс IMDb опублікував список найпопулярніших кінозірок минулого року. Виявилося, що найпопулярнішою актрисою в 2019 році була Брі Ларсон.

Наголошується, що цього року актриса була особливо популярна завдяки участі у супергеройських фільмах. На початку року вийшла картина "Капітан Марвел", в якій вона зіграла головну роль, а пізніше вийшов фільм "Месники: Завершення".

На другому місці в списку виявилася Ерін Моріарті, зірка серіалу "Пацани", а замикає трійку лідерів Мати драконів з "Гри престолів" Емілія Кларк. Четверте місце в списку найпопулярніших кінозірок зайняла Наомі Скотт, яка в цьому році зіграла принцесу Жасмін в ігровій версії "Аладдіна". На п'ятому місці розташувався Дакре Монтгомері, відомий по ролі Біллі в "Дивних дивах".

У списку також опинилися Закарі Лівай ("Шазам!"), Кіану Рівз ("Джон Вік 3"), Роза Салазар ("Аліта: Бойовий ангел") і Марго Роббі ("Одного разу в... Голлівуді"). Завершує список Хоакін Фенікс, який виконав головну роль у фільмі "Джокер".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше журнал Time склав список найкращих фільмів десятиліття . У нього увійшли "Місячне сяйво", "Печера забутих снів", "Меланхолія" та інші картини.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі