Канадський режисер зняв фільм про Троєщину

Поділитися
Канадський режисер зняв фільм про Троєщину Фільм розповідає про хлопців з Троєщини © officiel-online.com
Фільм став частиною виставки Troya в Нью-Йорку.

Канадський режисер Гордон фон Штайнер, який раніше працював над рекламами Dior, Louis Vuitton, Prada, Versace, Givenchy, Jacquemus, а також фотограф Стюарт Вайнкофф представили в Нью-Йорку виставку Troya, присвячену київському району Троєщина. Частиною виставки став міні-фільм про хлопців, які живуть в спальному районі, повідомляє L'Officiel.

Troya – це мультимедійна інсталяція, що поєднує реальність і вимисел і відображає інтимний погляд режисера на групу молодих людей, що живуть на Троєщині (або Трої). У своєму проекті фотограф і режисер хотіли показати історію мужності, чуттєвості і пристрасті головних героїв.

Одного з героїв зіграв модель Паша Гоц. Зйомки фільму проходили не тільки на Троєщині, але по всьому Києву, а допомагала канадському режисеру студія Radioaktive Film.

У 2017 році компанія Apple використала кадри, зняті на київському вокзалі, в ролику, який був присвячений новим "розумним" годинникам.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі