Кінопрем'єри тижня: "Доктор Сон" і "Додому"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Доктор Сон" і "Додому" "Додому" в прокаті вже з цього тижня
У прокат також виходить мультфільм, драма, комедія і фентезі.

У четвер, 7 листопада, в український прокат виходить шість фільмів, серед яких кожен знайде собі щось до смаку. Отже, з цього тижня в прокаті продовження "Сяйва", фільм-претендент на "Оскар" від України "Додому", фентезі "Таємниці райських пагорбів", мультфільм "Сельма у місті привидів", драма "Стрибки на мільйон" і комедія "Халепа на 5 Baksiv".

"Доктор Сон"

Режисер: Майк Флэнеган

У ролях: Ребекка Фергюсон, Юен МакГрегор, Джейкоб Трембле, Занн МаКларнон, Брюс Грінвуд

Минуло багато років відтоді, як хлопчик-ясновидець Денні Торранс пережив жахливий сезон в готелі "Оверлук", де став свідком божевілля і загибелі свого батька. Подорослішавши, але не оговтавшись від дитячої травми, Денні веде життя маргінала-алкоголіка. З ним встановлює зв'язок інша "сяюча" дівчинка, Абра. Їй потрібна допомога Денні, щоб не стати жертвою так званого "Істинного Сайту - групи мисливців за обдарованими дітьми.

"Додому"

Режисер: Нериман Алієв

У ролях: Ахтем Сеїтаблаєв, Ремзі Білялов, Дарина Барихашвілі, Віктор Жданов, Вероніка Лук'яненко, Акмал Гурезов, Лариса Яценко

Дія фільму відбувається в сучасній Україні. Назим загинув на війні. Його батько Мустафа, віруючий мусульманин, приїжджає за тілом Назима, якого хоче поховати в Криму. Він наполягає на тому, що з ним поїхати повинен молодший син Алім і дотримати сорок днів жалоби.

"Таємниці райських пагорбів"

Режисер: Еліс Вэддингтон

У ролях: Емма Робертс, Даніель МакДональд, Аквафина, Мілла Йовович, Ейса Гонсалес, Джеремі Ірвін, Хантер Тремейн

На Землі все-таки існує справжній рай. Вірніше "Райські пагорби" – так називається пансіонат на тропічному острові, який займається перевихованням дівчаток із заможних сімей. Це ідеальний світ зі своїми правилами, яким всі повинні підкорятися. Вище суспільство, до якого повинні належати всі жителі цього острова, не терпить слів і непослуху – тут оцінюються краса, покірність і спокій.

"Сельма у місті привидів"

Режисер: Карлос Гутиеррез Медрано

У ролях: Крістіна Уллоа, Каміла Амезкуа, Рокко Амезкуа, Коннор Андраде, Діно Андраде, Приміток Апонте, Даніні Арто

Сельма все своє життя росла без батьків... Вірніше, без справжніх батьків, її виховувала прийомна сім'я. Але і вона змогли стати дівчині як рідна. В її культурі існує єдиний день у році, коли вона може зустрітися з батьками – це День мертвих. На жаль, ніяких інших варіантів немає... І ось 16 років Сельма тільки і мріє, щоб повернути їх назад. Але її старші брати знайшли древній артефакт – книгу заклинань, яка може відкрити шлях у світ мертвих і повернути звідти батьків дівчини. Сельма готова зробити все, щоб це втілилося в життя. Разом з братами вона відправитися в світ мертвих, де на них чекає багато пригод на шляху до мрії Сельми.

"Перегони на мільйон"

Режисер: Рейчел Гріффітс

У ролях: Тереза Палмер, Сем Ніл, Брук Сатчуэлл, Салліван Степлтон, Софіа Форрест, Магда Шубански

З самих ранніх років Мішель Пейн обожнювала коней, багато часу проводила з ними. Деколи їх вона розуміла набагато краще, ніж інших людей. Все своє життя дівчина мріяла стати жокеєм. Тільки ось в цьому спорті зазвичай дівчат не буває, а дівчат-переможців і взагалі раніше не зустрічали в одному з найпопулярніших змагань Австралії – Кубку Мельбурна.

"Неприємність на 5 Baksiv"

Режисер: Мирослав Латик

У ролях: Олександр Дмитренко, Дмитро Хільченко

Шахрай Хом'як разом з друзями Максом і Зеник вважаються головними підозрюваними у вбивстві. Слідчі повинні знайти відповіді. Але серед них є "кріт" і для нього наслідок є лише прикриттям для іншої операції. Головні герої потрапляють в епіцентр розборок невідомих силовиків і місцевого авторитету, які полюють за головним доказом - флеш-карткою, на якій відео державного злочину.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі