Кінопрем'єри тижня: "Двійник" і "Захар Беркут"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Двійник" і "Захар Беркут" "Захар Беркут" у прокаті вже з цього тижня
У прокат також виходить драма і комедія.

У четвер, 10 жовтня, в український прокат виходить чотири фільми, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокат новий фільм з Віллом Смітом "Двійник", історична драма "Захар Беркут", драма "Після весілля" і комедія "Джексі".

"Двійник"

Режисер: Енг Лі

У ролях: Вілл Сміт, Мері Елізабет Вінстед, Клайв Оуен, Бенедикт Вонг, Дуглас Ходж, Ральф Браун, Лінда Емонд

Генрі Броган, першокласний кілер, стає мішенню таємного оперативника, який, здається, знає кожен його крок наперед...

"Захар Беркут"

Режисер: Ахтем Сєїтаблаєв

У ролях: Томмі Фленаган, Поппі Дрейтон, Роберт Патрік, Елісон Дуді, Рокі Майерс

1241. Монгольська орда на чолі з ханом Бурундою рухається на захід, винищуючи все на своєму шляху. Дійшовши до високих Карпатських гір, військо зупиняється біля підніжжя. Проте вночі кілька місцевих мисливців - брати Беркути потайки пробираються в табір і звільняють полонених. Шалений від люті хан вирішує йти навпростець, щоб помститися і знищити карпатські поселення. Для цього він знаходить зрадника серед місцевих, який відкриває йому таємний прохід у горах. Але у невеликої громади місцевих мисливців під керівництвом Захара Беркута є свій план, який дозволить назавжди зупинити численного ворога.

"Після весілля"

Режисер: Барт Фрейндліх

У ролях: Мішель Вільямс, Джуліанна Мур, Біллі Крудап, Уїлл Чейз, Еббі Квінн Джекман, Алекс Кранмер, Доріс Маккарті

Ізабель присвятила своє життя допомозі іншим. Вона дізнається, що жінка, яка очолює багатомільйонну корпорацію, готова пожертвувати їй величезну суму. Їхня зустріч у Нью-Йорку проходить успішно, але все змінюється, коли Ізабель випадково зустрічає її чоловіка. Вона ще не знає, що хтось почав гру чужими долями, в якій правда виявиться небезпечнішеою за брехню...

"Джексі"

Режисери: Джон Лукас, Скотт Мур

У ролях: Роуз Бірн, Олександра Шиппі, Адам Дівайн, Майкл Пенья, Джастін Хартлі, Шарлін Йі, Ванда Сайкес

Філ – звичайний хлопець, який купив собі новий телефон. Гідна подія в його самотньому житті. Найцікавіше в його новому смартфоні – це вбудований штучний інтелект на ім'я Джексі. Таке відчуття, що вона знає все про хлопця – його щоденні звички, інтереси, почуття. Джексі занадто ідеальна, тому Філ став залежний від неї. Та й до того ж вона досить непогано з ним спілкується, хоча часом і перегинає з висловлюваннями. З часом життя Філа стає менш самотнім – крім Джексі, в ньому з'являються друзі і навіть цікава дівчина. Хлопець все менше залежний від свого телефону, що Джексі явно не до вподоби. Вона навіть готова перетворити життя свого господаря на кошмар, лише б хлопець був тільки її.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі