Кінопрем'єри тижня: "Фаворитка" і "Море спокуси"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Фаворитка" і "Море спокуси" "Фаворитка" в прокаті вже з цього тижня
У прокат також виходить трилер, драма, комедія і військовий фільм.

У четвер, 31 січня, в український прокат виходить кілька фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокаті один з лідерів за кількістю номінацій на "Оскар" фільм "Фаворитка", драма "Море спокуси", трилер "Смертельний лабіринт", драма "Звір", військова картина "Дивізіон надії" та комедія "Зустріч однокласників".

"Фаворитка"

Режисер: Йоргос Лантимос

У ролях: Олівія Колман, Рейчел Вайс, Фей Дейвней, Емма Стоун

Дія картини розвивається в Англії в XVIII столітті. У центрі оповідання королева Анна та її придворні дами - герцогиня Мальборо і її молодша сестра Ебігейл, з прибуттям якої у палаці починається нова закулісна боротьба.

"Море спокуси"

Режисер: Стівен Найт

У ролях: Дайан Лейн, Енн Хетеуей, Меттью Макконахі, Джейсон Кларк, Джимон Хонсу, Джеремі Стронг

Палюче сонце Карибських островів, вірний корабель і життя, повне ризику - його стихія. Єдина жінка, яку він любив, вийшла заміж за мільярдера і живе на віллі в Маямі. Несподівано вона знову з'являється в його житті і благає про захист. З цієї хвилини знайомі води перетворяться на море спокуси...

"Смертельний лабіринт"

Режисер: Адам Робител

У ролях: Тейлор Маккензі, Логан Міллер, Джей Елліс, Тайлер Лабайн, Дебора Енн Уолл, Нік Додани

Шістьох незнайомих і абсолютно різних людей об'єднує одна річ – їм усім сьогодні вранці прийшло запрошення від таємничої організації зіграти в гру. Їхнє завдання-вибратися з найреалістичнішої квест-кімнати. Хто з шістьох зробить це першим – отримає приз в один мільйон доларів. Звучить досить нескладно, треба буде просто поворушити мізками і знайти потрібні підказки, щоб пройти завдання. Тому всі ці шість людей погодилися взяти участь у грі. Але те, що вони туди потрапили – зовсім не випадково. Їх вивчили, відібрали і тепер їхні же страхи використовують проти них. Вони знають, що можуть виграти, але поняття не мали, що самі поставили своє життя на кін.

"Звір"

Режисер: Майкл Пірс

У ролях: Джессі Баклі, Джеральдін Джеймс, Джонні Флінн, Хетті Готобед, Шеннон Тарбет

У Молл день народження. Їй виповнюється 27 років, але свято не робить її щасливою. Вона живе з батьками на невеликому острові і задихається від нерозуміння і гніту сімейного кола. Паскаль стає для неї втіленням свободи. З ним вона вперше відчуває себе живою і закоханою. У страшний і небезпечний для жителів острова період Молл доводиться вибирати: бути разом з Паскалем проти всіх або залишитися на остороні переважної більшості.

"Дивізіон надії"

Режисер: Денис Деліч

У ролях: Кара Теоболд, Ендрю Вудалл, Петро Адамчик, Мачей Закосьцельны, Кірк Баркер, Ганна Прус, Ян Вечорковский

Це історія про справжніх героїв Другої світової війни. Їхні імена вшановує вся Польща за те, що вони зробили для країни в ті непрості часи. Це загін пілотів винищувачів, яких називали "Дивізіон 303". Ці хлопці були справжніми щитом і мечем у повітряному просторі над союзними військами. Більшість чоловіків там були поляки, але запам'яталися вони найбільше саме героїчним захистом Великої Британії від фашистської армії. На війні багато гинуть, багато доль руйнується. "Дивізіон 303" ціною своїх життів врятував мільйони інших.

"Зустріч однокласників"

Режисер: Валентин Шпаков

У ролях: Валерій Харчишин, Андрій Бурим, Олексій Нагрудний

Троє вже немолодих чоловіків вирішили зробити собі зустріч однокласників. Валера – рок-зірка, до якого дівчата так і липнуть. Андрій – бізнесмен, який поки що не до кінця щасливий і точно самотній. Льоша – інтелігент, у якого дуже нудне життя. Разом хлопці вирішили відпочити так, як ніколи не відпочивали. Можливо, це їхній єдиний шанс на щастя, на те, щоб знайти себе.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі