Кінопрем'єри тижня: "Мій янгол" та "Іловайськ"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Мій янгол" та "Іловайськ" "Іловайськ 2014: Батальйон Донбас" в прокаті вже з цього тижня
У прокат також виходить комедія, хоррор, фантастика і кримінал.

У четвер, 29 серпня, в український прокат виходить кілька фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокаті трилер "Мій янгол", військова драма "Іловайськ 2014: Батальйон Донбас", комедія "Плюс один", хоррор "Пісня диявола", кримінал "Тачка на мільйон", фантастика "Некромант", трилери "Синя безодня 2" та "Розплата".

"Мій янгол"

Режисер: Кім Фаррант

У ролях: Нумі Рапас, Івонн Страховська, Люк Еванс

Довгих 7 років тому Ліззі втратила свою новонароджену дочку в жахливій пожежі. Ця подія ніяк не могла позитивно вплинути на душевний стан жінки і, ясна річ, зробила тільки гірше. Психотерапевт намагається допомагати Ліззі, навіть прописав їй ліки, тільки ось все це не працює на 100% ефективно. І з того моменту її життя котилася тільки вниз – чоловік з сином пішли від неї, залишивши жінці право відвідувати хлопчика. Багато чого змінюється, коли Ліззі зустрічає Клер. У неї щасливий шлюб і дочка на ім'я Лола. Ліззі почала вважати, що це її дочка. Спочатку Клер не помічала нічого поганого в спілкуванні з жінкою, але з кожним днем це все більше лякає...

"Іловайськ 2014: Батальйон Донбас"

Режисер: Іван Тимченко

У ролях: Тарас Костанчук, Олександр Мавриц, Євген Ламах

Поранений командир батальйону "Донбас" Бишут разом зі своїм товаришем по службі опинилися в пастці - в місті, обложеному ворожими військами. Виживати в таких умовах двом військовим допомагають тільки небайдужі місцеві жителі. Вони зроблять все можливе, щоб Бишут і його товариш могли вибратися за межі міста на безпечну територію.

"Плюс один"

Режисер: Джефф Чан, Ендрю Раймер

У ролях: Майя Ерскін, Джек Куейд, Ед Беглі-мол

Літо - це справжня пора для весіль. Майже кожна пара хоче відсвяткувати найголовніший день у їхньому житті саме в цю пору. Звичайно ж - на вулиці тепло, погода прекрасна, у багатьох друзів і родичів відпустки, тому можна і на весіллі погуляти, так і в медовий місяць злітати краще влітку. Загалом, одні плюси. Тільки от ніхто не подумав про тих людей, яких часто запрошують на весілля - наприклад, про давніх друзів Бена і Еліс. За це літо обох чекає 10 весіль. Якщо врахувати, що вони обидва пари не мають, а на торжество завжди запрошують тебе з ще однією людиною, то це стає справжнім випробуванням. Еліс і Бен вирішили цю ситуацію незвичайним способом - вони будуть всім говорити, що є парою, щоб не шукати партнера на кожне весілля. Що з цього вийде, ніхто не знає.

"Пісня диявола"

Режисер: Лайам Гевін

У ролях: Стів Орам, Катрін Вокер, Сьюзен Лунейн

Мати, яка втратила свою дитину, готова піти на все що завгодно, лише б знову зустрітися хоча б з її духом. Для цього Софія вирішила орендувати в глушині відокремлений будиночок, щоб там був проведений якийсь темний обряд. Вона знайшла окультиста на ім'я Джозеф, запропонувала йому це, але той відмовився, поки не дізнався, що справа стосується сина жінки. Вони разом вирушили в цей будинок, купили продуктів на півроку вперед... Софі і Джозеф розуміють, що не вийдуть звідси, поки все не буде зроблено до кінця

"Тачка на мільйон"

Режисер: Нік Хемм

У ролях: Джейсон Судейкіс, Лі Пейс, Джуді Грір

У Джима Хоффмана великі проблеми - його впіймали за перевезенням великої партії наркотиків. По-хорошому йому загрожує кілька років в'язниці, але правоохоронні органи готові піти на угоду. Справа в тому, що їм більш цікавий один з найбільших наркобаронів Каліфорнії на ім'я Морган Хетрик. Якщо Джим його здасть, то отримає свободу. Оскільки вибір у нього невеликий, він поїде в цей чудовий штат, щоб зібрати інформацію. Там Джим познайомиться з унікальною людиною - Джоном ДеЛоріаном, конструктором машин. Він справжній геній своєї справи, мріє створити найкрутіший автомобіль на планеті під назвою "Делоріан". І навіть віч-на-віч з небезпекою він буде йти до своєї мрії.

"Некромант"

Режисер: Кия Роуч-Тернер

У ролях: Бен О'тул Моніка Беллуччі Тесс Хобрич

Говард Норт - звичайний чоловік, який за збігом обставин виявився в'язаним у глобальний конфлікт між некромантами (жорстокими мисливцями за поганими демонами) та жінкою на ім'я Фіннеган - демоном, яка висмоктує людські душі і підвищує таким чином свою міць. Хтось здогадався створити мобільний додаток, через який темні духи потрапляють в наш світ, і виловлюють їх якраз некроманти. Хоч Говард ніколи в житті не бився з потойбічними силами, він розуміє, яке майбутнє чекає на наш світ, тому вирішує приєднатися до некромантів. Разом з новими друзями він буде битися з Фіннеган, щоб не дати її темним планам здійснитися.

"Синя безодня 2"

Режисер: Йоханнес Робертс

У ролях: Софі Нелісс, Коріна Фокс, Сістін Роуз Сталлоне

Три подружки вирішили провести час дуже екстремальним чином - роздобувши акваланги, дівчата поринули на десятки метрів під водою. Одна з них на ім'я Алекса знайшла місце, яке ніхто з туристів в житті не знайшов би і не відвідав. Це давно загублене зруйноване місто майя, яке зараз знаходиться під водою. Спочатку подругам це здавалося гарною ідеєю, поки вони не зрозуміли, що в морських глибинах на них чекають не тільки руїни, а й місцеві кровожерливі жителі. Акули вже вийшли на полювання за легкою здобиччю. Для дівчат починається справжній квест з виживання серед підводних печер. Можливо, їх не з'їдять акули, але кисень в балонах не безмежний...

"Розплата"

Режисер: Шоун Ку

У ролях: Ніколас Кейдж, Бенджамін Бретт, Ноа Ле Грос

Довгі 19 років колишній учасник кримінального синдикату Френк Карвер сидів у в'язниці за злочин, який він ніколи не скоював. Чоловік дав клятву, що його колишнім босам це не зійде з рук - він їм обов'язково помститься, коли вийде на свободу. І ось цей день настав - тюремна камера перестала бути для Френка рідним домом, пора повертатися в суспільство. Єдиний контакт із зовнішнім світом, який у нього залишився - це син. Він же це все, що може відволікти чоловіка від жахливого плану помсти. Тим не менше, кожна людина в його колишній банді повинна заплатити за те, що зробила.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі