Кінопрем'єри тижня: "Віддана" та "Судити по совісті"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Віддана" та "Судити по совісті" "Віддана" в прокаті вже з цього тижня © Громадське
У прокат також виходить драма, мультфільм, комедія і хоррор.

У четвер, 16 січня, в український прокат виходить сім фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в прокаті медлодрама "Віддана", драма "Судити по совісті", комедії "Мої думки тихі", "Хто тобі доктор" та "Маленька міс Дулітл", хоррор "Прокляття" і мультфільм "Феї і таємниця країни драконів".

"Віддана"

Режисер: Христина Сиволап

У ролях: Маріанна Янушевич, Олеся Романова, Роман Луцький

Історія починається в Станіславі у другій половині ХІХ століття. Доктор Ангер втрачає у пожежі дружину, але вдається врятувати двох дівчаток – рідну дочку Адель і доньку домашніх працівників – Стефанію. У момент відчаю доктор вирішує виховувати їх разом. Минає 25 років. Дівчата виросли і так само нерозлучні, хоча Адель тепер заміжня. Стефа ж веде господарство, втамовуючи свою пристрасть до кулінарії. Однак вони досі не розуміють, ким є один одному: сестрами і подругами, або ж служницею і господинею. У калейдоскопі любові і ревнощів, подвійних смислів і таємниць грань між реальністю і вигадкою остаточно зникає. Красиві вбрання, вишукані страви і нескінченні променади...

"Судити по совісті"

Режисер: Дестин Креттон

У ролях: Майкл Б. Джордан, Брі Ларсон, Джеймі Фокс

Картина розповість реальну історію обдарованого чорношкірого юриста Брайана Стівенсона. Він присвятив себе боротьбі за рівні права та можливості у суді для найбільш вразливих верств населення - в тому числі незаможних, які не в змозі дозволити собі кваліфікованого і зацікавленого в успішному результаті справи адвоката.

"Мої думки тихі"

Режисер: Антоніо Лукич

У ролях: Андрій Лідаговський, Ірма Вітовська

Складно назвати життя Вадима успішним – невдач в особистому житті і на роботі набагато більше, ніж будь-яких хороших моментів. А хлопець працює звукорежисером. Поки це йому багато грошей не приносить, але він сподівається на прорив. Одна канадська компанія вирішила дати йому шанс – треба лише записати звуки закарпатських тварин для створення гри. А якщо зможе ще й дати їм крякання рахівського крижня, то взагалі запросять на роботу в Канаду. Вадим розуміє, що це його можливість виїхати з України в краще життя. У цій подорожі компанію йому вирішила скласти мама – сім'я так мало часу проводить разом, а тут такий шанс. Звичайно ж, Вадим не сильно радий такому попутникові, адже це обіцяє чимало неприємних ситуацій і розмов...

"Хто тобі доктор?"

Режисер: Трістан Сегела

У ролях: Мішель Блан, Хакім Джемили, Солений Рижо

Серж виявився одним єдиним черговим лікарем на Святвечір. Викликів у нього більш ніж достатньо, ніколи навіть перепочити. А адже роки вже зовсім не ті, болі в спині не дають спокійно проходити через такі навантаження, ось і в цей самий невідповідний момент його спина не витримала. Але досить вдало повз проїжджав постачальник піци на ім'я Малек, який не проти допомогти старому докторові у його справі. Хлопець буде отримувати підказки від професіонала через навушник, що має створити видимість, що сам Малек і є тим самим лікарем. Але кумедних ситуацій за цей вечір буде безліч!

"Маленька міс Дулітл"

Режисер: Йоахім Масаннек

У ролях: Малу Ляйхер, Пері Баумейстер, Айлін Тецель

Рудоволоса Ліліан не просто обожнює тварин, але і вміє розуміти їхню мову і відповідати їм. Про її неймовірній здібності знають лише члени сім'ї, і вони всіляко оберігають таємницю. Але будь-якій таємниці свого часу завжди приходить кінець, особливо якщо на кону стоїть порятунок тварин.

"Прокляття"

Режисер: Ніколас Піску

У ролях: Андреа Райзборо, Деміан Бішір, Джон Чо

Жінка у власному ж будинку скоїла жахливий вчинок - вона вбила свою сім'ю. Ця жахлива подія назавжди затьмарила те місце, де вона була вчинена. Тепер кожна людина, яка увійде в цей будинок, буде проклята - і прокляття це справді жахливе. З цього моменту їх починає переслідувати мстивий привид, який вимагає лише одного - смерті кожного, хто зайшов у кривавий будинок. А це встигли зробити і ріелтор Пітер, і детектив Малдун... Вони обидва знаходяться в смертельній небезпеці, як і їхні близькі. Детектив готова на все, щоб врятувати свого сина від цього прокляття.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

"Феї і таємниця країни драконів".

Режисер: Айна Ярвин, Федеріко Милелла

У ролях: Медісон Маллахі, Джессіка Вебб, Олівія Меннінг

Відтоді, як дракони зникли, з'явилося щось навіть більш потужне - це магія. Але надія на нове життя драконів повернулася - сонячна фея Марвін знайшла кинуте драконівське яйце і маленького Нугура, який як раз вилуплюється. Якщо дракона виховають як рідного в землях Байалі, а всі феї будуть жити в світі, то у цієї землі є шанси на порятунок - в іншому ж випадку на неї чекає погибель. Принцеса Сура і її друзі готові відправитися в захоплюючу і небезпечну пригоду далеко від рідних земель до Драконячих гір. Та найбільше їм потрібно боятися королеву тіней Офіру, у якої немає ніякої жалості до цих добрих фей - вона хоче їх знищити.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі