Кінопрем'єри тижня: "Воно 2" і "Заборонений"

Поділитися
Кінопрем'єри тижня: "Воно 2" і "Заборонений" Фільм "Заборонений" в прокаті вже з цього тижня
У прокат також виходить мультфільм, трагікомедія, фантастика і драма.

У четвер, 5 вересня, в український прокат виходить шість фільмів, які припадуть до смаку любителям різних жанрів в кіно. Отже, з цього тижня в кіно можна подивитися продовження хоррора "Воно", фільм про Василя Стуса "Заборонений", драму "Де ти поділась, Бернадетт?", фантастичний фільм "Світло мого життя", трагікомедію "Моя бабуся з Марса" і мультфільм "Халепа".

"Воно 2"

Режисер: Андрес Мускетті

У ролях: Білл Скарсгард, Джессіка Честейн, Джеймс Макевой, Софіа Лілліс, Фін Вулфард, Хав'єр Ботет, Білл Хейдер, Ксав'є Долан

Дія фільму відбувається через 27 років після першої зустрічі головних героїв з демонічним Пеннівайзом. Вони вже виросли, і у кожного своє життя. Але несподівано їхнє спокійне існування порушує дивний телефонний дзвінок, який змушує їх знову зібратися разом.

"Заборонений"

Режисер: Роман Бровко

У ролях: Дмитро Ярошенко, Олег Масленніков, Віталій Салій, Євгенія Гладій, Діана Розовлян

Метафорична історія про яскраве життя і загадкову смерть найпотужнішого поета-шістдесятника, правозахисника, Героя України Василя Семеновича Стуса та його боротьбу з системою. Події фільму розгортаються під час останньої спроби КДБ спокусити поета химерною "свободою".

"Де ти поділась, Бернадетт?"

Режисер: Річард Лінклейтер

У ролях: Кейт Бланшетт, Джуді Грір, Крістен Уіг, Лоренс Фішберн, Тройэн Евері Беллісаріо, Біллі Крудап

Невдалий архітектор Бернадетт Фокс живе в ненависному їй Сіетлі разом з успішним чоловіком і донькою-підлітком. Вона готується до сімейної подорожі в Антарктиду, але коли плани руйнуються, зникає безвісти. Про долю Бернадетт намагається з'ясувати її донька, яка в підсумку дізнається багато нового і безрадісного про її минуле.

"Світло мого життя"

Режисер: Кейсі Аффлек

У ролях: Кейсі Аффлек, Анна Пніовськи, Том Бауер, Елізабет Мосс, Хротгар Метьюз, Тімоті Веббер

Десять років тому людство вразив страшний вірус, який раніше до цього ніхто не бачив. Саме ця недуга вбила усіх жінок на Землі. Єдиною дівчинкою, яка вижила, є Рег, у якої виявився імунітет від вірусу. Вона залишилася єдиною представницею своєї статі на всій планеті. Світ з того моменту став зовсім іншим, тому її батько вирішив будь-що оберігати доньку від усього поганого. Вони подорожують лісами Північної Америки, тільки зрідка заходячи в міста. Цей світ зараз абсолютно небезпечне місце для маленької дванадцятирічної дівчинки, небезпека може підстерігати де завгодно.

"Моя бабуся з Марса"

Режисер: Олександр Михалковича

Головна героїня фільму – бабуся режисера Зінаїда, яка жила в Україні, Росії та Білорусі, а після виходу на пенсію переїхала до Криму. Однак, після 2014 року Крим перетворився на "віддалену планету" на зразок Марса, і вся родина, розкидана по різних країнах, почала збиратися, щоб відвідати бабусю в день 80-річчя.

"Халепа"

Режисер: Кевін Джонсон

Спадкоємець мільйонного стану і купки невдячних родичів, його ясновельможність Принц вийшов із зони комфорту і опинився на вулиці. Тепер він мріє повернутися додому. Для цього йому треба знайти нових друзів, позбавитися від настирливих білок і скинути з хвоста запеклого мисливця. Королівські канікули починаються.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі