Кліп гурту Mozgi номінували на Berlin Music Video Awards

Поділитися
Кліп гурту Mozgi номінували на Berlin Music Video Awards Кліп номінований в категорії "Найтрешовіше"
Нагородження переможців відбудеться 31 травня.

Відео групи Mozgi на пісню "Полюбе" номінували на Berlin Music Video Awards в категорії "Найтрешовіше". Як повідомляє JetSetter, ролик буде боротися за перемогу The Prodigy, FAQ і Corps.

"Berlin Music Video Awards - одна з найпрестижніших відеопремій в світі, і потрапляння в номінацію кліпу українського гурту - вже перемога! Недарма над створенням "Полюбе" працювала така крута креативна і продюсерська команда. Ми вдячні MOZGI Production і MOZGI Ideas за цей, в хорошому сенсі, Trashy-проект", - заявили в гурті.

"Вважаю, що ми вже перемогли, потрапивши в одну номінацію з такими світовими зірками, як Panic! At the Disco, FAQ, Corps і легендарними The Prodigy. А якщо отримаємо премію, буде повний винос мозку! "- додав Потап.

Відео було випущено в жовтні минулого року, над його створенням працював режисер Леонід Колосовський. На момент написання замітки, ролик зібрав понад 15 мільйонів переглядів на YouTube.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі