Кращі виступи фіналу "Євробачення": Ізраїль, Кіпр та Австрія

Поділитися
Кращі виступи фіналу "Євробачення": Ізраїль, Кіпр та Австрія "Курячий танець" Нетти вразив і глядачів, і національні журі © Andres Putting / eurovision.tv
Переможцем конкурсу стала Нетта Барзілай з Ізраїлю.

У Лісабоні завершився Міжнародний пісенний конкурс "Євробачення 2018", за результатами якого перемогу здобула конкурсантка з Ізраїлю Нетта Барзілай. Вона набрала 529 балів. Це означає, що в наступному році приймати "Євробачення" буде саме її країна.

На другому місці розмістилася учасниця з Кіпру Елені Фурейра з 436 балами, а замикає трійку лідерів Сезар Семпсон з Австрії і його 342 бали.

Варто відзначити, що Фурейра і Барзілай були фаворитами букмекерів. Конкурсантка з Ізраїлю називалася в якості переможця конкурсу ще до його офіційного старту, а учасниця з Кіпру вирвалася на лідируючі позиції перед першим півфіналом. А ось Семпсон став темною конячкою, за прогнозами букмекерів він не входив навіть у топ-10, але зміг впевнено посісти третє місце за результатами голосування глядачів і національних журі.

Напередодні конкурсу Європейська мовна спілка, яка є організатором "Євробачення", змінив правила підрахунку голосів національних журі. Як повідомляється, тепер голос окремого члена журі "важитиме" менше, ніж в сумі з голосами інших членів журі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі