Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану

Поділитися
Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану Крістен Стюарт зіграє принцесу Діану
Драма розповість про вікенд, під час якого Діана вирішила розлучитися з принцом Чарльзом.

Актриса Крістен Стюарт зіграє роль принцеси Діани в біографічній драмі "Спенсер". Як повідомляє Deadline, режисером картини виступить Пабло Ларраін, виробництво фільму має розпочатися на початку 2021 року.

Фільм розповість про вікенд, під час якого принцеса Діана розуміє, що більше не може залишатися з принцом Чарльзом. Дія фільму відбуватиметься протягом трьох днів під час різдвяних канікул в одному з маєтків Англії.

"Крістен – одна з найвидатніших актрис на даний момент. Щоб зробити фільм добре, потрібен хтось важливий і загадковий. Крістен може бути різною, може бути дуже таємничою і дуже тендітною, а в кінцевому підсумку сильною, що нам і потрібно. Це поєднання і змусило мене подумати про неї", - пояснив вибір актриси на головну роль Ларраін.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Діана, принцеса Уельська – перша дружина принца Чарльза. Вона вийшла за нього заміж в 1981 році, трансляцію їхнього весілля подивилися понад 750 мільйонів людей зі всього світу, через що подію назвали "весіллям року". В 1982 і 1984 роках у пари народилися сини: Вільям і Гаррі.

Читайте також: Наземний телескоп за два роки зафіксував 100 падінь метеоритів на Місяць

Стосунки між Діаною і Чарльзом погіршилися до середини 1980-х років, багато в чому через тривалі стосунки принца з Каміллою Паркер-Боулз. Шлюб розпався в 1992 році, а офіційно пара розлучилася в 1996. У 1997 році принцеса Діана загинула.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі