Легенда опери Бочеллі дасть великодній концерт в порожньому соборі Мілана

Поділитися
Легенда опери Бочеллі дасть великодній концерт в порожньому соборі Мілана Концерт Бочеллі в Мілані стане символом любові, надії і зцілення від пандемії коронавірусу © Facebook/Sviatoslav Pashchuk
Бочеллі виступить онлайн у великодню неділю, щоб підтримати зранені пандемією серця.

Італійський оперний співак Андреа Бочеллі, один з найвідоміших тенорів у світі, у прямому ефірі дасть концерт з пустого кафедрального собору Мілана у великодню неділю. Цей концерт стане символом любові, надії і зцілення від пандемії коронавірусу.

Бочеллі буде супроводжувати тільки органіст собору Емануеле Віанеллі, який грає на одному з найбільших в світі органів для труб і виконує репертуар сакральних творів, у тому числі Sancta Maria П'єтро Масканьї.

Концерт транслюватиметься на каналі Бочеллі в YouTube во 17:00 за Гринвічем 12 квітня, передає Reuters.

"Для мене велика честь і я радий відповісти "Так" на запрошення міста і Кафедрального собору Мілана. Я вірю в силу спільної молитви; Я вірю в християнську Пасху, універсальний символ відродження, який дійсно потрібен кожному - чи то віруючий чи ні - прямо зараз", - сказав Бочеллі.

"Завдяки музиці, що транслюється в прямому ефірі і об'єднує мільйони складених рук по всьому світу, ми обіймемо пульсуюче серце цієї зраненої Землі", - додав Бочеллі.

Мер Мілана Джузеппе Сала сказав: "У цьому році Великдень буде зовсім інший для всіх нас ... Я впевнений, що незвичайний голос Бочеллі стане тими обіймами, яких нам не вистачає в ці дні, сильними, особливими обіймами, здатним зігріти серце Мілана, Італії і всього світу".

Мілан і регіон Ломбардія найбільше постраждали від пандемії COVID-19, яка забрала 16 523 життів і зуразила понад 133 тисячі мешканців.

Раніше повідомлялося про те, що замість Євробачення в цьому році 16 травня транслюватимуть онлайн-концерт. Учасників "Євробачення-2020" транслюватимуть з їх рідних країн, вони заспівають пісні, які звучали на конкурсі, але з текстом, відповідним ситуації. Організатори також обіцяють, що під час концерту виступлять зірки "Євробачення" минулих років, а також відзначають, що приготували сюрпризи для глядачів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі