Lego відмовилася від реклами наборів з поліцейськими і Білим домом через протести в США

Поділитися
Lego відмовилася від реклами наборів з поліцейськими і Білим домом через протести в США Lego тимчасово відмовилася від реклами наборів з поліцейськими © youtube.com
Під заборону потрапила також реклама конструкторів з пожежниками, злочинцями, службовими собаками.

Компанія Lego прийняла рішення відмовитися від реклами конструкторів з поліцейськими, у зв'язку з масовими протестами в США. Як повідомляє "Медуза", під заборону потрапив також набір "Білий дім", фігурки пожежних, службових собак, злочинців і наручників.

Загалом, Lego тимчасово відмовилася від просування 30 наборів, фігурок і інших деталей конструкторів. На який час введені обмеження, поки невідомо.

"Ми попросили наших партнерів утриматися від розміщення рекламного контенту Lego. Ми поважаємо акцію #BlackOutTuesday і припиняємо розміщення контенту в наших соціальних мережах у відповідь на трагічні події в США", - заявили в прес-службі компанії.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Окупанти в Донбасі випустили понад 170 мінометних мін, поранено тьох військових

Нагадаємо, масові протести в США тривають вже протягом декількох днів. Їхньою причиною стала смерть афроамериканця Джорджа Флойда при затриманні поліцейськими в Міннеаполісі 25 травня.

1 червня у Вашингтона ввели комендантську годину і залучили бійців Національної гвардії США для підтримки столичного управління поліції.

При цьому в Сіетлі протестувальників розганяли сльозогінним газом і світлошумовими гранатами, у Вашингтоні – перцевими кульками, в Лос-Анджелесі – палицями і гумовими кулями. В Індіанаполісі заворушення призвели до загибелі протестуючого, ще троє отримали вогнепальні поранення в ході протестів.

Детальніше про протести в США читайте в статті Сергія Корсунського "Одного разу не тільки в Америці" на ZN.UA.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі