Людина-павук може покинути кіновсесвіт Marvel

Поділитися
Людина-павук може покинути кіновсесвіт Marvel Marvel може відмовитися від участі Людини-павука в своїх проектах © Кинопоиск
Студія може відмовитися від співпраці з Sony.

Людина-павук може незабаром покинути кіновсесвіт Marvel. Це пов'язано з тим, що студія розглядає можливість відмовитися від співпраці з Sony через фінансові розбіжності, повідомляє АР.

Незважаючи на те, що остаточне рішення ще не прийнято, досить активно почали поширюватися чутки про те, що президент Marvel Кевін Файгі більше не буде продюсувати подальші фільми про Людину-павука, а сам персонаж більше не з'явиться у фільмах студії.

Права на Людину-павука належать Sony з 1985 року. Але у 2015 році була досягнута домовленість, яка дозволила використовувати персонажа у фільмах Marvel, наприклад, "Месники: Завершення", а Файгі – виступати в ролі продюсера сольних фільмів про персонажа.

Спільні проекти були сприятливо прийняті публікою і критиками. Разом з тим, поки що участь Людини-павука в найближчих проектах Marvel не передбачено.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

"Месники: Завершення" вийшли в український прокат 25 квітня. За перший вікенд у світовому прокаті картина зібрала 866,6 мільйона доларів, а в домашньому – 357,1 мільйона доларів. Таким чином, касові збори нових "Месників" за перший вікенд склали 1,22 мільярда доларів. "Завершення" стало першим фільмом в історії, якому вдалося подолати позначку в мільярд доларів в перший вікенд, "Війні нескінченності" на це знадобилося 11 днів.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі