Людина-павук від Мarvel стане латиноамериканцем

Поділитися
Людина-павук від Мarvel стане латиноамериканцем Латиноамериканська Людина-павук © Marvel
Компанія заявила про випуск нової серії коміксів восени 2015 року

Компанія Мarvel повідомила про те, що цієї осені в магазинах з'явиться оновлена серія коміксів про Людину-павука, під маскою якої буде ховатися не звичний всім Пітер Паркер, а підліток Майлз Моралес, син батька-афроамериканця і матері пуерторіканки, повідомляє Daily News.

Як сказав письменник і один з творців персонажа Брайан Бендис "багато дітей з кольоровою шкірою не можуть бути Бетменом чи Суперменом, коли грають зі своїми однолітками, тому що інші діти вважають їх не схожими на цих героїв. Але під маскою Людини-павука може ховатися хто завгодно".

Майлз Моралес вперше з'явився в 2011 році, замінивши вбитого Пітера Паркера в альтернативної серії Мarvel "Ultimate", однак у провідних проектах компанії все ще основною дійовою особою залишалася "справжня" Людина-павук. Але після того як Мarvel і Sony заявили про перезапуск кіношної Людини-павука, соціальні медіа благали про те, щоб її замінив Майлз Моралес.

Таке заміщення стане не першим, спрямованим на те, щоб зробити супергероїв більш різноманітними з точки зору статі та кольору шкіри. Нещодавно компанія вже здивувала своїх шанувальників, анонсувавши жіночий варіант Тора і афроамериканця Капітана Америку.

Нагадаємо, що раніше повідомлялося про те, що комікси про Бетмена і Супермена були продані за 3,5 мільйони доларів. Колекція складалася з 345 книг, які датувалися 1930-ми роками.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі