Marvel може зняти жіночий супергеройський фільм

Поділитися
Marvel може зняти жіночий супергеройський фільм Брі Ларсон розповіла про бажання актрис знятися в жіночому фільмі про супергероїв
Зірки картин студії умовляють президента Marvel піти на такий крок.

Актриса Брі Ларсон, яка зіграла головну роль у фільмі "Капітан Марвел", розповіла про те, що вона і її колеги говорили з президентом Marvel Кевіном Файгі про створення жіночого супергеройського фільму, повідомляє Variety.

"Багато актрис Marvel підходили до Кевіна і говорили "Ми разом, ми всі хочемо зробити це". Чим це закінчиться, я не знаю, ви знаєте, що я не визначаю майбутнє Marvel, але ми все пристрасно цього хочемо і якщо більше людей у світі буде говорити про те, що вони цього хочуть, це відбудеться", - поділилася Ларсон.

Видання підкреслює, що чутки про чисто жіночий фільм студії ходять вже давно. Фанати почали висловлювати зацікавленість в ньому після того, як в "Месники: Завершення" була показана батальна сцена за участю тільки жінок.

Файгі також висловлював зацікавленість у подібному проекті, хоча офіційно про старт його виробництва оголошено не було. Разом з тим, Marvel почала звертати більше уваги на жіночі проекти: фільм "Капітан Марвел" зібрав у прокаті більше мільярда доларів, у наступному році має вийти сольний фільм про "Чорну вдову".

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі