Майкл Джексон всьоме названий найбільш високооплачуваною мертвою знаменитістю за версією Forbes

Поділитися
Майкл Джексон всьоме названий найбільш високооплачуваною мертвою знаменитістю за версією Forbes Майкл Джексон знову став найбільш високооплачуваною мертвою знаменитістю © globallookpress.com
За рік співак "заробив" 60 мільйонів доларів.

Американський журнал Forbes склав традиційний список найбільш високооплачуваних мертвих знаменитостей, який він щорічно випускає до Хелловіну. На першій сходинці вже всьоме розмістився "король поп-музики" Майкл Джексон, повідомляється на сайті видання.

Відзначається, що в період з 1 жовтня 2018 року по 1 жовтня 2019 року Джексон "заробив" 60 мільйонів доларів. Укладачі рейтингу відзначають, що, незважаючи на скандал, який розгорівся навколо співака, прослуховування його пісень у США різко зросло: з 1,8 мільярдів у минулому році до 2,1 мільярда – в цьому.

На другій сходинці у списку виявився Елвіс Преслі, дохід якого за минулий рік оцінюється в 39 мільйонів, а замикає трійку лідерів Чарльз Шульц, який "заробив" 38 мільйонів доларів. У Топ-5 також виявився гравець у гольф Арнольд Палмер (30 мільйонів доларів) і співак Боб Марлі (20 мільйонів доларів).

Всього в списку 13 знаменитостей, серед яких також доктор Сьюз, Джон Леннон, Мерилін Монро, Прінс, Ніпсі Хассл, XXXTentacion, Вітні Х'юстон і Джордж Харрісон.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Минулого року Джексону вдалося "заробити" 400 мільйонів доларів. У списку також був присутній Г'ю Хеффнер, який в цьому році в нього не потрапив.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі