MELOVIN презентував кліп на пісню для "Євробачення-2018"

Поділитися
MELOVIN презентував кліп на пісню для "Євробачення-2018" MELOVIN показав кліп на пісню Under The Ladder © відкриті джерела
Режисером відеороботи став Тарас Голубков.

Співак MELOVIN, який цього року представлятиме Україну на міжнародному пісенному конкурсі "Євробачення-2018", презентував кліп на конкурсну пісню Under The Ladder. Режисером відеороботи став Тарас Голубков. У зйомках також брала участь супермодель Юлія Гершун, "Міс Україна Всесвіт-2016".

Зазначимо, що цього року конкурс проходитиме 8-12 травня в столиці Португалії Лісабоні. У "Євробаченні-2018" візьмуть участь 42 країни. Конкурсанти з 37 країн будуть боротися за право потрапити у фінал через систему півфіналів.

Раніше європейські букмекери назвали фаворита "Євробачення-2018". Найбільш вірогідною є перемога учасниці з Ізраїлю Нетти Барзілай. Нетта приготувала для конкурсу пісню Toy. На другому місці розташовується представник Чехії Миколаш Йозеф, а на третьому – Еліна Нечаєва, яка представить Естонію.

Напередодні конкурсу Європейський мовний союз, який є організатором "Євробачення", змінив правила підрахунку голосів національних журі. Як повідомляється, тепер голос окремого члена журі "важитиме" менше, ніж в сумі з голосами інших членів журі.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі