"Месники: Фінал": перші відгуки на фільм

Поділитися
"Месники: Фінал": перші відгуки на фільм В український прокат нові "Месники" вийдуть вже у четвер © itc.ua
22 квітня в Лос-Анджелесі відбулася прем'єра однієї з найочікуваніших картин року.

22 квітня в Лос-Анджелесі відбувся прем'єрний показ фільму "Месники: Фінал", який став кульмінацією 21 картини, випущеною Marvel протягом 11 років. Кінокритики провідних видань США вже подивилися "Фінал" і написали на нього короткі відгуки.

Стівен Вайтрауб (Collider): "Не знаю, як хто-небудь з фанатів Marvel може вийти з "Месники: Фінал" розчарованим. Фільм сповнений неймовірними декораціями і тонкими моментами з персонажами, які змушують тебе хотіти більше. Епічний підсумок 10 років фільмів Marvel. Дякую всім, хто працював над всесвітом".

Ерік Девіс (Fandango): "Не чекайте другу "Війну нескінченності". Два фільми дуже відрізняються, але все ж віддають данину поваги один одному в кращому сенсі слова...". "Не хочу спойлерити, скажу тільки, що я сміявся, я плакав, я плакав, я радів, я сміявся, я знову плакав, а потім весь зал аплодував стоячи. А потім я знову плакав. Будьте готові, діти. Будьте. Готові".

Аарон Куп (The Hollywood Reporter): "90% трейлерів "Месники: Фінал" складаються із перших 15 хвилин фільму. Все інше – сюрпризи, найбільшим сюрпризом для мене було те, наскільки це смішно".

Ерік Айзенберг (CinemaBlend): "Це не можна переоцінити: "Месники: Фінал" - це все, що ви хотіли, щоб це було, і більше. Я абсолютно вражений. Бездоганне відображення останніх 11 років, що окупає все кращим чином. Без сумнівів, мій новий улюблений фільм всесвіту Marvel. Приголомшений"

Кара Уорнер (People): "Вау. Просто вау. Фільм, що приносить надзвичайне задоволення. Подивіться, як тільки зможете, будучи настільки неупередженими, наскільки зможете".

Ентоні Брезнікан (Entertainment Weekly): "Без спойлерів, але деякі думки. Епічно – ось це слово. Епічність, помножена на десятиліття емоцій, хвилювань і вкладень. Це нагорода. Він залишив мене з цілим серцем, але на ньому залишилися шрами. Це найбільш потужне, що могло статися".

В український прокат фільм вийде 25 квітня.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі