"Мій дім – Україна": українець показав у відео красу країни

Поділитися
"Мій дім – Україна": українець показав у відео красу країни
Назар Дорош зазначив, що Україна є окремим світом, в якому є все.

У мережі з'явилося відео "Мій дім – Україна", яке на своєму каналі в YouTube опублікував Назар Дорош. Менш ніж за добу ролик, в якому показано пам'ятки України, набрав понад 11 тисяч переглядів.

"Україна - це окремий світ, в якому є все! Густі вікові ліси, мудрі і монументальні гірські хребти, загадкові ущелини, просторі долини, широкі, і бурхливі річки, а також кришталево чисті озера", – написав автор під відео.

У ролику Назар Дорош показав Україну в різні пори року. Автор зняв Карпати і Дніпровські кручі, а також Олешківські піски, які є однією з найбільших пустель в Європі. У відео можна побачити різні пам'ятки архітектури, які єдині в своєму роді, і красиві інфраструктурні об'єкти для відпочинку.

"Я хочу лише сказати: "Приїжджайте в Україну, насолоджуйтеся нашою гостинністю, пейзажами, прекрасним кліматом і створіть для себе одне з найбільш незабутніх пригод в житті!", - зазначив автор.

Як повідомлялося, українську картину "Атлантіс" Валентина Васяновича на Венеціанському кінофестивалі назвали найкращим фільмом секції "Горизонти". Стрічка оповідає, за словами режисера, про "конкретні наслідки війни на сході України та про надії на краще майбутнє". "Головна проблема Донбасу не в економічному занепаді, а в екологічній катастрофі", - пояснив автор в анотації до своєї роботи.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі