На благодійному аукціоні в Швейцарії продали найдорожчий годинник у світі

Поділитися
На благодійному аукціоні в Швейцарії продали найдорожчий годинник у світі У годиннику розмістили 20 функцій © The Guardian
Вартість годинника склала 31,6 мільйона доларів.

Годинник Patek Philippe продали на благодійному аукціоні, який проходив у Швейцарії, за рекордну суму. Як повідомляє The Guardian, вартість лота склала 31 мільйон швейцарських франків (31,6 мільйона доларів).

Наголошується, що модель Grandmaster Chime 6300A-010 була створена спеціально для благодійного аукціону Only Watch. Її купив приватний покупець по телефону в ході торгів, які тривали п'ять хвилин. Годиннику вдалося побити попередній рекорд, який був встановлений Rolex Daytona, що колись належали Полу Ньюману, в 2017 році.

Представники аукціонного будинку Сhristie's, який проводив торги, стверджують, що лот – "це найскладніші наручний годинник з усіх, які коли-небудь виготовлялися. Він робить практично всі, крім приготування кави". В годинник вмістили 20 функцій, дві з яких були реалізовані вперше в світі. Зокрема, годинник отримав запатентований корпус з двома циферблатами: один - з рожевого золота, інший - з чорного дерева.

Всі виручені в ході торгів кошти підуть на дослідження м'язової дистрофії Дюшенна.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше на аукціоні в США продали недопалок сигари Черчілля. Експонат являє собою недопалену кубинську сигару марки La Corona, виготовлену на замовлення. Недопалок досягає 10 см в довжину.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі