На зйомках нового фільму про Бонда стався вибух

Поділитися
На зйомках нового фільму про Бонда стався вибух На зйомках новго "Бонда" стався вибух © Кинопоиск
Постраждав один з членів знімальної команди.

Під час зйомок 25 фільму про Джеймса Бонда стався вибух. Як повідомляється на сторінці проекту в Twitter, постраждав один з членів знімальної команди.

"Під час зйомок контрольованого вибуху на майданчику "Бонда 25" на студії Pinewood була пошкоджена зовнішня частина знімального павільйону. Обійшлося без серйозних ушкоджень, але один член знімального майданчика отримав невелику травму", - йдеться в повідомленні.

За словами одного з учасників проекту, кілька вибухів сталося під час зйомок сцени з вогненною кулею в лабораторії, повідомляє ВВС. Він розповів, що вибухи зірвали частину даху павільйону і кілька стінних панелей. "Передбачалося, що вогненна куля пролетить через площадку. Це був трюк, але щось пішло не так", - повідомив учасник зйомок.

Це вже не перша неприємність, яка сталася на зйомках нового "Бонда". У травні виконавець головної ролі Деніел Крейг отримав серйозну травму під час зйомок на Ямайці і виробництво було зупинено на кілька місяців.

У вересні 2017-го джерело розкрив подробиці сюжету нової частини франшизи. За його словами, Бонд залишає секретну службу і одружується, проте його дружину вбивають.

Пізніше стало відомо Крейг погодився повернутися до ролі Бонда в новому фільмі, незважаючи на те, що відмовлявся від неї раніше. Чотири фільми за участю актора зібрали в світовому прокаті 2,9 мільярда доларів, гонорар Крейга при цьому склав близько 55 мільйонів.

У серпні минулого року Денні Бойл покинув режисерське крісло фільму "через творчі розбіжності". Новим режисером картини став Кері Дзодзи Фукунага.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі