Названо ім'я головного винуватця помилки на "Оскарі"

Поділитися
Названо ім'я головного винуватця помилки на "Оскарі" Брайан Куллінан помилково передав конверт Воррену Бітті © twitter.com
Конверти переплутав керуючий партнер компанії PriceWaterhouseCoopers Брайан Куллінан.

Головним винуватцем помилки на церемонія вручення премії "Оскар" став керуючий партнер компанії PriceWaterhouseCoopers Брайан Куллінан. Згідно із заявою компанії, Куллінан переплутав конверти, а коли помилка виявилася, він і його колега Марта Руїз діяли недостатньо швидко, повідомляє ВВС.

Дві людини – представники PriceWaterhouseCoopers підраховують голоси і заздалегідь знають імена переможців. У кожного з них є повний набір конвертів з іменами переможців на випадок, якщо з одним з конвертів щось трапиться. Під час церемонії представники компанії стоять по обидві сторони сцени і передають конверти ведучим перед кожною номінацією.

Після того, як Емма Стоун отримала нагороду як найкраща актриса, другий такий же конверт помилково був відданий Воррену Бітті, який оголошував переможців у категорії "Кращий фільм".

Читайте також: Фільм-переможець "Оскара"-2017 покажуть у Києві лише на двох сеансах

PriceWaterhouseCoopers заявила про те, що повністю бере на себе відповідальність за серію помилок і порушень встановлених протоколів, які відбулися на "Оскарі". Куллінан працює в компанії більше 20 років.

Нагадаємо, що церемонія вручення премії "Оскар" відбулася в Лос-Анджелесі в ніч на 27 лютого. Вона завершилася помилковим врученням нагороди в категорії "Кращий фільм" мюзиклу "Ла-Ла Ленд". Помилка була відразу ж виправлена і статуетку отримав фільм "Місячне сяйво".

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі