Netflix запускає в Instagram шоу про життя в умовах пандемії

Поділитися
Netflix запускає в Instagram шоу про життя в умовах пандемії На Netflix обговорять особливості життя в умовах ізоляції
Зірки серіалів сервісу будуть говорити з психологами про те, як пережити цей час.

Стримінговий сервіс Netflix запускає на своїй сторінці в Instagram щотижневе шоу про те, як пережити час боротьби з новим коронавірусом. Зірки серіалів Netflix будуть обговорювати з психологами та лікарями методи, за допомогою яких можна впоратися з проблемами, що супроводжують самоізоляцію.

"Якщо ви відчуваєте стрес і занепокоєння, обговорення реалій цього дивного і заплутаного часу може бути дуже корисним", - йдеться в повідомленні сервісу. В онлайн-шоу будуть обговорювати методи, за допомогою яких можна подбати про себе в період глобальної пандемії". Зокрема, зірки Netflix будуть шукати шляхи впоратися з безсонням, тривожністю і проблемами зі сном.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше в США склали прогноз про те, коли приблизно закінчиться карантин в інших країнах. Дослідження спираються на дані зі звітів про діяльність урядів країн, даних з преси, інформації про інфраструктуру лікарень, нормативні показники якості, ефективність уряду і т. д. Для деяких країн немає точної дати закінчення епідемії, а тільки тиждень місяця.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі