П'ять найочікуваніших серіалів травня

Поділитися
П'ять найочікуваніших серіалів травня Ніколь Кідман і Г'ю Грант зіграли в серіалі "Відіграти назад" © Vogue UA
У травні стартує шоу з Ніколь Кідман і Г'ю Грантом, а також нова робота Дем'єна Шазелла.

Незважаючи на те, що пандемія коронавірусу та введення карантинних заходів у багатьох країнах світу позначилися на зйомках фільмів і серіалів, вихід не всіх з них був відкладений, а значить, травень принесе з собою кілька новинок, які обіцяють бути цікавими.

"Голлівуд"

Прем'єра: 1 травня

Як не складно здогадатися, дія серіалу відбувається в Голлівуді в 1950-х роках. Він розповідає про групу молодих акторів, сценаристів і режисерів, які приїжджають до Голлівуду, щоб прославитися на весь світ. Кожен з них зіткнеться з дискримінацією.

"Едді"

Прем'єра: 8 травня

Нова робота Дем'єна Шазелла, режисера "Ла-Ла Ленда". Серіал розповість про джазового музиканта Елліота, який живе в Парижі, керує не дуже успішним клубом і переживає кризу.

"Відіграти назад"

Прем'єра: 10 травня

У головних ролях у фільмі знялися Ніколь Кідман і Г'ю Грант. В основі сюжету шоу лежить бестселер Джин Ханфф Кореліц про успішного терапевта Грейс. Її кар'єра знаходиться на злеті, готується до видання книга, у неї є чоловік і син. Але раптово все змінюється: чоловік Грейс зникає, а сама вона виявляється замішана у вбивстві.

"Крізь сніг"

Прем'єра: 17 травня

Крізь крижану пустелю, яка скувала весь світ, несеться загадковий потяг. Він рухається без зупинки, а в ньому знаходяться ті, хто вижив, після глобальної катастрофи на планеті. У поїзді 1001 вагон, люди в них розділені за соціальним класам, але в один момент люди дізнаються, що два вагони хочуть відчепити від потягу і кинути.

"Космічні сили"

Прем'єра: 29 травня

Минулого року президент США Дональд Трамп з помпою ініціював запуск збройних сил "Космічні війська", серед завдань яких – захист інтересів США в космосі. На це відреагували Netflix – сатиричним серіалом "Космічні сили" зі Стівом Каррель в якості продюсера, автора і виконавця головної ролі.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі