Російський письменник-сатирик Анатолій Трушкін помер після зараження коронавірусом – ЗМІ

Поділитися
Російський письменник-сатирик Анатолій Трушкін помер після зараження коронавірусом – ЗМІ Анатолій Трушкін помер у віці 78 років © youtube.com
Хвороба протікала у письменника у важкій формі.

Російський письменник-сатирик Анатолій Трушкін пішов з життя після захворювання COVID-19. Як повідомляє "Комсомольская правда" з посиланням на джерело, письменник помер увечері 9 червня в одній з лікарень Москви. Йому було 78 років.

Наголошується, що хвороба протікала у Трушкіна у важкій формі, він хворів більше місяця, три тижні провів у реанімації. Стан письменника покращився, його перевели з відділення інтенсивної терапії у звичайну палату, але незабаром йому знову стало гірше.

"До цієї зарази не можна поблажливо ставитися - мовляв, мене пронесе. Так не можна було робити. Я теж так думав, а от не пронесло", - розповідав Трушкін про свою хворобу.

Трушкін написав 10 книг і сценарії трьох серіалів. Також три його гумористичних розповіді стали основою для серій Єралашу. З гумористичними номерами авторства Трушкіна виступали такі артисти, як Михайло Євдокимов, Роман Карцев, Єфим Шифрін, Ян Арлазоров, Клара Новікова, Володимир Винокур.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Читайте також: Пандемія виборам не завада

Станом на середу, 10 червня, у світі зафіксовано 7 238 723 випадків зараження COVID-19. Росія займає третє місце в світі за кількістю тих, хто заразився, там зафіксовано 484 630 випадків захворювання (8 587 за добу).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі