Секретна служба США допитувала Емінема через пісню про Трампа

Поділитися
Секретна служба США допитувала Емінема через пісню про Трампа Емінема викликали на допит через пісню зі згадкою Трампа
Репер потрапив у поле зору Секретної служби після того, як та отримала лист від співробітника TMZ.

Секретна служба США підтвердила, що у 2018 році допитувала репера Емінема (Маршалла Брюса Метерса) через його пісню, в якій згадується президент Дональд Трамп і його донька Іванка. Про це свідчать документи, які були надані Buzzfeed News.

При цьому, Емінем потрапив у поле зору Секретної служби після того, як у неї надійшов лист від співробітника видання TMZ. У ньому містилося посилання на матеріал The Hill про пісню репера Framed і питання про те, чи веде відомство розслідування у зв'язку з погрозами на адресу Іванки Трамп. На думку Buzzfeed News, співробітник TMZ хотів отримати коментар від представників Секретної служби.

У пісні Framed Емінем називає президента США Дональдом Даком і співає про те, що Іванка Трамп "потонула у ставку". Лист було надіслано в Секретну службу 15 грудня 2017 року, в день релізу альбому Revival, частиною якого і була пісня. Допит репера відбувся через місяць, після нього Секретна служба не стала направляти справу в прокуратуру.

Сам репер згадував про допит в альбомі Kamikaze, який вийшов у серпні 2018 року. У пісні The Ringer він стверджував, що Трамп прислав до нього представників Секретної служби, щоб з'ясувати, чи не пов'язаний він з терористами і не хоче президенту США зла.

Підписуйтесь на наш Telegram-канал з новинами технологій та культури.

Раніше суд Нової Зеландії зобов'язав правлячу партію країни виплатити компенсацію реперу Емінему за використання у своїй рекламі пісні, яка нагадує композицію співака. Суд постановив, що композиція Eminem Esque, яка використовувалася в рекламі, дуже схожа на пісню Емінема Lose Yourself. У результаті було постановлено, що партія повинна виплатити музиканту 600 тисяч новозеландських доларів (415 тисяч доларів США).

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі