Скандал розгоряється: частину проданих квитків на Євробачення доведеться скасувати

Поділитися
Скандал розгоряється: частину проданих квитків на Євробачення доведеться скасувати Задовго до Євробачення почалися скандали © https://eurovision.tv
Розслідування показало, що кращі придбані квитки дісталися людям, які їх відразу ж перепродали за подвійною ціною.

Частину квитків на Євробачення доведеться скасувати вони продані з порушеннями. Такий результат показало розслідування, проведене в Ізраїлі. Виявилося, що найкращі місця були надані не звичайним глядачам, а провідним ЗМІ та топ-менеджерам спортивних організацій, що суперечить принципам ради директорів мовника.

Крім того, громадський мовник Kan в неділю заявив, що доручив призупинити всі продажі до особливого розпорядження, після того як наглядовий комітет телекомпанії висунув підозри про те, що квитки з високим попитом, куплені минулого тижня, перепродаються з прибутком, повідомляє The Times of the Israel.

Генеральний директор Kan Ельдад Кобленц доручив повернути всі незаконно продані квитки в пул для продажу широкому загалу. Правда, поки що невідомо, яким чином це буде зроблено, оскільки в національних засобах масової інформації повідомлялося, що деякі з цих квитків незаконно перепродано за подвійною від їх початкової ціни вартістю - до 5000 шекелів (1400 доларів США). Це викликало додаткове обурення організаторів і влади, які порахували, що спекуляції з квитками можуть викликати негативні відгуки щодо Ізраїлю.

Перша партія квитків на Євробачення-2019 була розпродана за 10 хвилин після надходження у продаж. Придбали квитки близько двох тисяч людей, десятки тисяч залишилися розчарованими.

Ціни на квитки варіюються від 350 шекелів (близько 100 дол. США) на репетиції, до 2000 шекелів (550 дол. США) для участі в VIP-фіналі. Високі ціни, ймовірно, найдорожчі для Євробачення, вже піддавалися різкій критиці в Ізраїлі і за кордоном.

Близько 4000 квитків були призначені для широкої публіки, і ще 3000 були зарезервовані для Європейського мовного союзу, який проводить захід.

Наступна партія квитків повинна надійти в продаж у квітні.

Євробачення 2019 року буде проходити на виставковому майданчику в Тель-Авіві з 14 по 18 травня. Всього буде проведено дев'ять концертів - два півфінали та фінал, а також по дві репетиції для кожного.

Україна відмовилася від участі в "Євробаченні" в цьому році. Співачка MARUV (Ганна Корсун), яка перемогла у Нацвідборі 23 лютого, відмовилася представляти Україну після вивчення пунктів договору, які вона вважає "кабальними". Співачка, яка гастролює в РФ, заявила, що не бажає бути "битою на політичній арені".

Ім'я представника від України планували оголосити 26 лютого після того, як НСТУ і команда MARUV не дійшли згоди щодо умов контракту. Разом з тим, гурт Freedom Jazz, який посів друге місце, відмовилася представляти Україну на пісенному конкурсі в Тель-Авіві. Також від участі в конкурсі відмовилася група KAZKA, яка посіла третє місце в Національному відборі.

У цілому Нацвідбір в цьому році став одним з найскандальніших в історії. Зокрема, Анну і Марію Опанасюк (дует ANNA MARIA) з Криму розкритикували за їх позицію про Крим. Співачки в інтерв'ю не змогли дати чіткої відповіді на питання, чий Крим і чи був півострів окупований Росією. Мати дівчат займає посаду віце-прем'єра в підконтрольному Росії уряді Криму, а батько – суддя в місцевому Верховному суді.

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі