Софія Бутелла зіграє головну лиходійку в рімейку "Мумії"

Поділитися
Софія Бутелла зіграє головну лиходійку в рімейку "Мумії" Софія Бутелла зіграє Мумію © Кинопоиск
Головну чоловічу роль у фільмі виконає Том Круз.

Софія Бутелла, відома за фільмом "Kingsman: Секретна служба", зіграє головну роль у перезапуску фільму "Мумія", в якому головним лиходієм виступить жінка. Повідомлення про це було опубліковано виданням The Verge.

Бутелла приєднається на знімальному майданчику до тома Круза, який зіграє у фільмі головну чоловічу роль. Згідно до сценарію, героїв Бутелли і Круза буде пов'язувати спільне минуле.

Режисером ремейка "Мумії" стане Алекс Куртцман, відомий роботою над фільмами "Людина-павук 2" і "Стар Трек".

Кіностудія Universal заявила про намір змінити стать головного лиходія "Мумії" в жовтні 2015 року. Остаточне рішення повинно було залежати від того, чи знайдеться підходяща актриса на цю роль. Творці картини відзначають, що жінка-лиходійка в новій стрічці отримає унікальну передісторію, відмінну від тих, що були в попередніх фільмах. У цілому стрічку характеризують як трилер, позбавлений комедійних елементів.

Раніше повідомлялося про те, що кінокомпанія 20th Century Fox планує зняти ремейк історичного фентезі "Ліга видатних джентльменів", створеного за мотивами коміксів Алана Мура

Поділитися
Помітили помилку?

Будь ласка, виділіть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter або Надіслати помилку

Додати коментар
Всього коментарів: 0
Текст містить неприпустимі символи
Залишилось символів: 2000
Будь ласка, виберіть один або кілька пунктів (до 3 шт.), які на Вашу думку визначає цей коментар.
Будь ласка, виберіть один або більше пунктів
Нецензурна лексика, лайка Флуд Порушення дійсного законодвства України Образа учасників дискусії Реклама Розпалювання ворожнечі Ознаки троллінгу й провокації Інша причина Відміна Надіслати скаргу ОК
Залишайтесь в курсі останніх подій!
Підписуйтесь на наш канал у Telegram
Стежити у Телеграмі